Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sousedé o překupnici: Pejsky vyhazuje na chodbu na celou noc!

Autor: Tomáš Koníček, Saša Vetkovská - 
1. září 2014
05:38

Smrt štěňátka po pádu z balkonu, venčení roztřesených drobečků na chodbě bytovky... Všude loužičky a výkaly. Tak má pečovat o své »zboží« překupnice psů Eva Slováčková z pražského Zličína.

Slováčková, kterou Blesk načapal přímo při jejím děsivém kšeftování, se podle sousedů se štěňaty nemaže.

Loužičky, exkrementy a vystrašený malý pejsek před dveřmi bytu. Otřesné záběry natočil soused na chodbě domu na Zličíně, kde překupnice zvířata přechovává.

„Bylo to v pátek ve tři ráno, pak jsem viděl v Blesku reportáž, a proto volám. Má doma doslova zoo,“ vysvětlil soused, který chce z obavy před možnou pomstou zůstat v anonymitě. Dodal, že na překupnici musela v noci na sobotu přijet policie.

Video  Zprávy: Rychtáře zradil syn! A nová fakta o smrti slavného herce!  - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Noc za dveřmi

Šílené chování k chlupatým mazlíčkům, kteří slouží jako lehký výdělek – co kus, to 5000 až 10 000 Kč, má být na denním pořádku.

„Pejsky často vyhodí na chodbu na celou noc. Všem nám to tady vadí,“ stěžuje si obyvatel domu. „Jednou z jejího balkonu pes vypadl a zabil se. Vážně toho máme dost,“ zuří soused s tím, že policie má praktiky zaznamenané.

Video Překupnice nechává pejsky na chodně po celou noc! - Blesk - Video od čtenáře
Video se připravuje ...

nemocna ( 27. září 2014 02:00 )

Měl by jí konečně někdo pořádně rozbít držku podvodnici bezcitné, nechce se jí dělat a tak se obohacuje na nevinných štěnatech které ke všemu týrá, ženská a nemá vůbec cit ani k tak malým roztomilým zvířátkům, nedá je očkovat, léčit a ke všemu vezme fenkám štěňátka brzo kdy mají být ještě kojena, bezcitné hovado nic nedělat a peněz mít co nejvíc, do kriminálu s ní když to nejde pro týrání tak za podvod - částky přece nejsou nízké a když se spojí více lidí tím líp proti ní, chudáci štěňata!!! ve vládě by si měli uvědomit co kdyby se to stalo jim jejím miláčkům pejskům, vždyt skoro každý má nějakého doma i president, zákony se musí zpřísnit a co nejdříve, vláda nedělá nic pro blaho vlastního lidu a ochranu všeho živého v našem státě, myslí si že když uzákonili že zvíře není věc že tím je vše vyřešeno, tím to začalo a tak ministře hni ***í a at je zákon pro ochranu zvířat jak má být a takové bestie týračské a podvodnice at jsou v kriminále, žádná podmínka nebo pokuta, to je nenapraví, není pro ně trest a zvířatům to život nezachrání i vy soudci dělejte svou práci pořádně a ne jen na oko, kdo týrá zvíře zavřít!!! zabije zavřít co nejdéle, tak jako by to bylo dítě, zvíře nemá o nic méně citu než my lidé, trpí také a nemůže se bránit, zabití novorozence doživotí když není trest smrti, budou volby tak místo rozdávání koblihů raději udělejte pořádně zákony at je kriminálních živlů u nás co nejméně a nestrkat peníze do zvelebování kriminálů raději je dejte matkám co se o děti dobře starají, kriminál at je kriminálem chleba a voda!!!

ivuska1 ( 3. září 2014 13:15 )

A vam vsem co si ty pejsky nebo ruzna zvirata kupujete - jste stejni , protoze obchod se zviraty akorat podporujete !!!! Berte si zvirata z utulku !!!!! Nikdy nikomu neplatte za zvire, akorat ty zrudy podporujete. Pokud tyhle zrudy nedostanou zaplaceno , nebudou se zviraty obchodovat !

ivuska1 ( 3. září 2014 13:10 )

Tady musi zakony vzit do rukou sami lidi jinak se nic nezmeni !

ivuska1 ( 3. září 2014 13:05 )

NASE VLADA NEUDELA ZAKON NA ZVYSENI TRESTU PRO ZRUDY , KTERE TYRAJI ZVIRATA A VITE PROC ? JE JIM TO UPLNE JEDNO !!!!!!! JE JIM JEDNO, ZE ZVIRATA TRPI, JSOU TYRANA A JSOU KRUTE ZABIJENA !!!!!! TATO VLADA ZADNY ZAKON NEUZAKONI, PROTOZE JSOU TAM LIDI, KTERI NEMAJI KOUSKA SOUCITU A SVEDOMI ! ZAJIMAJI JE JENOM PRACHY , KARIERA A NIC VIC. NEZAJIMA JE BLAHO VLSTNIHO LIDU NATOZ ABY JE ZAJIMALA ZVIRATA !!!! JSOU TO STEJNE ZRUDY JAKO JE TATO ZENSKA ( JEDNA Z MNOHA TRYZNITELU ).

ivuska1 ( 3. září 2014 12:55 )

Zobrazit celou diskusi