Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Opilec vyhodil z okna televizi: Pod domem si hrály děti!

Opilý mladík vyhodil televizi z okna. Zázrakem nikoho nezranil.
 (Autor: Archiv)
Autor: shp, ČTK - 
31. srpna 2014
15:03

Značně opilý mladík (23) málem způsobil zranění dětí, které si hrály pod jeho domem. Z okna v podroušeném stavu vyhodil patnáctikilový televizor, který dopadl na zahrádku přilehlé restaurace.

Přístroj při dopadu na zem jen díky plátěnému zastřešení zahrádky nikoho z hostů nezranil. „Mladý muž byl obviněn z obecného ohrožení z nedbalosti, za což mu hrozí až dva roky vězení,“ řekl krajský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Třiadvacetiletý muž z Frýdku-Místku vyhodil televizor z pátého patra hotelového domu na ulici Velkomoravské. „Přístroj dopadl na konstrukci plátěné markýzy, pod kterou u stolu sedělo v daný moment šest dospělých osob a dvě děti. Od konstrukce se odrazil a spadl vedle stolu. Při incidentu nebyl nikdo zraněn,“ dodal Bednařík.

Policisté mladíka zadrželi a v jeho dechu zjistili 2,6 promile alkoholu. „Poté byl převezen k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici. Majiteli restaurace vznikla škoda na zařízení, která nebyla doposud vyčíslena,“ uzavřel Bednařík.

.abcd.abcd. ( 31. srpna 2014 16:26 )

Jdu taky.

.abcd.abcd. ( 31. srpna 2014 16:25 )

.abcd.abcd. ( 31. srpna 2014 16:24 )

.abcd.abcd. ( 31. srpna 2014 16:24 )

Počítejte chyby: ---------------- Značně opilý mladík (23) málem způsobil zranění dětí, které si hrály pod jeho domem. Z okna v podroušeném stavu vyhodil patnáctikilový televizor, který dopadl na zahrádku přilehlé restaurace. Nej Houbař 2014 Přístroj při dopadu na zem jen díky plátěnému zastřešení zahrádky nikoho z hostů nezranil. „Mladý muž byl obvyněn z obecného ohrožení z nedbalosti, za což mu hrozí až dva roky vězení,“ řekl krajský policejní mluvčí Josef Bednařík. Třiadvacetiletý muž z Frídku-Místku vyhodil televizor z pátého patra hotelového domu na ulici Velkomoravské. „Přístroj dopadl na konstrukci plátěné markýzy, pod kterou u stolu sedělo v daný moment šest dospělých osob a dvě děti. Od konstrukce se odrazil a spadl vedle stolu. Při incidentu nebyl nikdo zraněn,“ dodal Bednařík. Policisté mladíka zadržely a v jeho dechu zjistili 20,6 promile alkoholu. „Poté byl převezen k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici. Majiteli restaurace vznikla škoda na zařízení, která nebila doposud vyčíslena,“ uzavřel Bednařík.

luder ( 31. srpna 2014 16:22 )

To se určitě už nemohl dívat na ty lži v ČT!

Zobrazit celou diskusi