Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pitbul zachránce: Fenka odtáhla chlapce pryč od útočících včel!

Autor: haj - 
31. srpna 2014
12:14

Ačkoliv je pitbulteriér považován spíše za bojovné plemeno než za roztomilého mazlíčka, jsou tito psi velmi oddaní. Jako například fenka Hades, která v Oregonu zachránila svého malého páníčka před zuřivými včelami.

Osmiletý Jess-Cole Shaver z amerického Oregonu si hrál s kamarády v místním lese. Jedno z dětí šláplo na shnilou kládu, ve které byl roj včel. Jess-Cole byl ihned napaden rozzuřenými včelami a dostal přinejmenším 24 žihadel.

Nedokázal před včelami uniknout, ale na pomoc mu naštěstí přišla jeho fenka Hades. Fenka pitbula při svém statečném zásahu také dostala nějaká žihadla.  „Hades mě uviděla, přišla a odtáhla mě nahoru do kopce. Tam se zastavila a nechala mě, abych jí vylezl na záda. Pak mě odnesla k mámě.“ popisoval chlapec jednání svého psa, kterému bude ještě dlouho vděčný za záchranu života.

Také chlapcovu starší sestru Jasmine včely pobodaly.  Jelikož je alergická na bodnutí včelou, byla ve vážném ohrožení života. Obě děti byly převezeny do tamní nemocnice, kde lékaři dali Jasmine potřebné injekce a Jesse-Coleovi našli ve vlasech další včely a odstranili je.

Video:

lafal ( 2. srpna 2016 16:58 )

Poplatky za psy -10000kč za měsíc bez DPH.A potom byste viděli jak by se majitelé psům zbavovat a byl by klid a vše by se vyřešilo!

lafal ( 2. srpna 2016 16:54 )

Chtěl bych tě viďte jak stojíš proti pitbulovi večer a holýma rukama ty hrdino!

lafal ( 2. srpna 2016 16:51 )

Souhlasím!Když majitel miluje svého miláčka,tak ať ho nechá vykálet u sebe doma a nemusí se bát,že dostane pokutu.A ještě tak hnusný čoklové,nechápu ty lidi!Ať si najdou práci a ženu.

abyss ( 31. srpna 2014 18:52 )

Já to vidím velice reálně. Tito psi jsou velice silní, odolní s vytrvalí a velice oddaní členům rodiny které patří.

abyss ( 31. srpna 2014 18:51 )

Proč by měli dělat to na co nemaj a k čemu nejsou určeni?

Zobrazit celou diskusi