Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Roztomilé děti rostou jako z vody: Paterčata dělají první krůčky!

Autor: shp - 
31. srpna 2014
05:03

První česká paterčata rostou jako z vody. Jak přiznali jejich rodiče, dělají jejich malé ratolesti už dokonce první krůčky! Nejvíc jich udělá Míša. „Bez držení jich zvládne už deset,“ pochlubil se pyšný tatínek Antonín.

Alexandr, Michael, Martin, Deniel a Terezka přišli na svět 2. června 2013 v podolské nemocnici v Praze. První česká paterčata přišla na svět císařským řezem. Od té doby vyrostla, a dnes už dokonce začínají chodit, čímž dělají svým rodičům velkou radost.

„Už dělají první krůčky,“ řekl tatínek Antonín. Rodiče mají se svými ratolestmi spoustu radostí, ale starostí jakbysmet! „Jsme unaveni,“ přiznala supermáma Alexandra.

Obrovskou pomocí s dětmi je pro ni její maminka. „Je zaměstnaná, ale pomáhá mi přes noc,“ řekla. Rodiče se se svými dětmi včera chtěli zúčastnit sčítání vícerčat, které se odehrálo v Parku Mirakulum v Milovicích.

Na místo však dorazili pozdě. „Máme to složitější, než vybalíme všechny kočárky před dům, trvá to opravdu dlouho,“ dodala Alexandra. Rekord však přesto padl. Na místo dorazilo 131 vícerčat.