Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka novináře prosí teroristy, kteří popravili Foleyho: Pusťte mé dítě!

Autor: shp - 
28. srpna 2014
15:24

Strachy se klepe o život svého milovaného syna, ale rozhodla se, že jeho osudu nebude jen nečině přihlížet. Shirley Sotloff, matka vězněného novináře Stevena Sotfloffa, nahrála srdceryvný vzkaz teroristům, kteří brutálně popravili Jamese Foleyho. Jako první člověk na světě ho adresovala vůdci Islámského státu Abú Bakru Bagdádímu.

Steven Sotloff byl unesen v Sýriie před více než rokem. O celu se dělil s novinářem Jamesem Foleym, kterému Islamista uřízl hlavu. Vše si nahrál na video, na jehož konci hrozí popravou Sotloffa. Jeho matka nyní natočila emotivní vzkaz a doufá, že by mohl vězněnému synovi pomoci.

„Od chvíle, kdy byl Steven zadržen, jsem se toho naučila hodně o Islámu. Zjistila jsem, že říká, že žádný člověk by neměl být odpovědný za činy druhých,“ říká matka v nahrávce adresované Bagdádímu.

„Prosím vás, abyste moje dítě pustil. Žádám vás, abyste následoval příklad proroka Mohameda, “ prosí Shirley Sotloff. Teroristé pohrozili, že jejího syna zabijí, pokud nepřestane bombardování Iráku. Spojené státy však s nálety nepřestaly.

vrahrychtar ( 28. srpna 2014 18:37 )

az tu odpornou babu uvidi tak mu urazi hlavu lopatou

jahodove_ticho ( 28. srpna 2014 17:52 )

Už vidím jak tady Babú Kozom.rd přijde za Islám PabIbem: "hele koukal sem na CNN, ta pani tam tak brečela a byla strašně smutná, nepustíme ty nevěřící psy?"

karmavana ( 28. srpna 2014 17:12 )

Takhle srdceryvně, jste měla madam prosit syna před odjezdem do toho "báječného" světa plného báječných lidí ,kde žena nesmí dupat a za neposlušnost může být "manželem" třeba i zabita, aby upustil od těch bludných levicových ideálu o tomto islámském teritoriu, na který bude platit pouze nějaký nově se formující Hitler, kterého si bezvěrci a křesťané zvolí až prokouknou bezzubost západních "vyjednavačů". Ten pro ně vystaví pensiony za ostnáčena pod proudem. Zatím jsme ve fázi kdy západní politik, typu Nevilla Chamberlain, mává po návratu z těchto zemí lejstrem nad hlavu, se slovy "Přivážím světu mír".... .

Zobrazit celou diskusi