Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hororová výchova dětí teroristů: Řežou hlavy panenkám!

Autor: Marian Balog - 
27. srpna 2014
05:37

Je to jen týden, co fanatici z IS (Islámský stát) uřízli hlavu americkému novináři Jamesi Foleymu (†40) a na internetu se objevilo další nechutné video. Otec v něm učí malého chlapce, jak řezat bezvěrcům hlavy!

Šokující klip doprovázela slova, která se mohla zrodit pouze v hlavě psychopata: „Učte děti řezat krky, zítra tu bude hodně hnijících hlav!“
Na samotném videu je pak chlapec, který je celý v černém a na hlavě má balaklavu.

V jedné ruce drží dlouhý kuchyňský nůž, v druhé za vlasy panenku oblečenou do vězeňského mundúru, který se používá v americkém vězeňském táboře Guantánámo. O pár sekund později již »uřízlá« hlava spočívá na těle panenky, přesně jako v klipu kde vraždí Jamese Foleyho! Bizarní scéně vévodí černá vlajka IS.

Jde o propagandu

„Úchylné a perverzní! Tohle je jasné zneužívání dětí pro islámskou propagandu – islamisté chtějí šokujícími snímky přitáhnout pozornost,“ domnívá se odborník na islámská média, profesor O‘Shaughnessy z Queen Mary University of London.

Video  Foley  - Reuters
Video se připravuje ...

Bohužel tento případ zneužívání dítěte není mezi extrémisty jediný. I když bylo video ze sociálních sítí odstraněno, na internetu se dají najít další podobná videa. V jednom z nich otec malého chlapce doslova propukne v extatický křik, když jeho syn začne řezat panence hlavu… Islamisté si zvrhlou »výchovou«  bohužel neuvědomují, že tak především ničí životy svých vlastních dětí.

Video: Trénink popravy na panence



ruudazvostravy ( 27. srpna 2014 11:54 )

 No a jako co?Sou doma,né,tak ajť ty ÚSÁcký nenažraný vopice seděj doma na p*rdeli a neserou se druhejm na záhumenek.Maj dost problémů se svejma přičmoudlejma negrama.Je to holt nenažranej ksindl,kerej by nejrači schlastnul celej svět a cpal mu eště do dršky tu svou hamáčovou kultůru

jsemtady ( 27. srpna 2014 07:55 )

Pár atomovek na tu zavšivenou pakáž! Stejně tam není nic jiného než poušť!

Zobrazit celou diskusi