Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Otec údajného kata Foleyho: Byl bin Ládinovou pravou rukou!

Autor: shp - 
26. srpna 2014
08:50

Byl pravou rukou vůdce teroristické organizace Al-Kaida Usámy bin Ládina, patřil k jeho nejbližším pobočníkům. Terorista Adel Abdel Bari (54) byl polapen a teď čeká v americkém New Yorku na soud. Jak vyplynulo na povrch, jde o otce Abdela-Majeda Abdela Baryhyo (23), podezřelého z popravy amerického novináře Jamese Foleyho.

Brit Abdel-Majed Abdel Bary byl začínajícím rapperem, jehož texty byly plné nenávisti, násilí a konzumace drog i alkoholu. Odkud všechnu tu zášť vůči světu vzal, je již jasné.

Otcem muže, který je podle indicií katem novináře Jamese Foleyho, je totiž známý terorista. Adel Abdel Bari nyní trčí v newyorské vazbě, kam byl přeložen z britského vězení. Čeká na soud, který bude projednávat jeho podíl na teroristických útocích v Keni a Tanzánii v roce 1998.

Při útocích na ambasády zemřelo 224 lidí a prakticky nikdo nepochybuje o tom, že má na rukou krev. Adel Abdel Bari byl dokonce v roce 1996 zvolen nynějším vůdcem Al-Káidy Ajmánem Zavahrím jako šéf londýnské teroristické buňky.

I s předchozím vůdcem Al-Káidy, Usámou Bin Ládinem, se ale znal moc dobře. Britský Daily Mail totiž zjistil, že patřil k jeho nejbližším pobočníkům, se kterým úzce spolupracoval. Na spravedlnost čeká na rozdíl od svého syna v cele.

Kde je jeho syn, se neví. Podle expertů je velmi pravděpodobné, že právě Abdel-Majed Abdel Bary je žalářník John či džihádista John neboli kat amerického novináře Johna Foleyho. V tom případě by se nacházel stále v Iráku, kde byl žurnalista popraven.

Video Foley - Reuters
Video se připravuje ...

e.44 ( 26. srpna 2014 14:02 )

Debile Tihle "frajeři", pokud jim vyjdou jejich plány, pokud nebudou zastaveni, budou za čtvrt století popravovat tvoje děti a vnuky, jestli se teda debil jako ty na potomstvo zmoh

pekaaaros ( 26. srpna 2014 13:40 )

typickej kecálek z hospody v Česku, nadává na svět, však zná ho jen z Blesku. kolik zaručeně pravdivých článků jsi zase přečetl na nějaké super pravdivé stránce s koncovkou wz.cz, kterou psal nějakej guru, kterej včera spolkl pilulku a zobrazila se mu vyšší pravda, kterou nám všem okamžitě nastínil? Že si připadáš strašně chytrej, když nevěříš těm neskutečným propagandistickým kecům v televizních zprávách? Připadáš si o myšlenku dál, chápu. Přitom seš jen debílek, kterej zná svět jen prostřednictvím zpráv, jinak o ničem neví nic.

provokaterka ( 26. srpna 2014 12:42 )

Ládin byl zase pravá ruka USA,než ho popravili,že toho moc věděl

bezodkladne ( 26. srpna 2014 11:08 )

 Zaharvi tady cintá kraviny,a přitom určitě jezdí v evropském nebo americkém autě a využívá technologie vyspělých zemí. Arabáči zamrzli někde v 2. století a neumějí nic jiného než někomu řezat hlavy a vyhrožovat. Ubožáci

rasid ( 26. srpna 2014 10:50 )

Zaharvi, ty jsi asi na hlavu stejně nemocný jako tito radikálové. Taky ti máma sedla na hlavu. Jste ubožáčkové, co se ohánějí Alláhovou vůlí, a přitom sloužíte satanovi, smr*di jedni. Nic jiného, než mávat Kalašnikovem, neumíte. Půlka z vás jsou nevzdělanci bez budoucnosti a ta druhá je neúspěšní "mírněvzdělanci" s rozbitým sebevědomím. Potřebujete někam patřit, protože váš emoční kvocient je na bodu mrazu. Studoval jsem s několika muslimy a ani jeden, myslím, nebyl takové hov*do jako ty. Vrať se mezi ty tobě podobné kre*ény a doufám, že už nikoho zabít nestihnete. Je mi z takových lidí na zvra*ení. Omlouvám se všem slušným, co to tu četli.

Zobrazit celou diskusi