Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kristýna a Regina kladivem umlátily dva pejsky! Pak se tím chlubily!

Autor: dce - 
21. srpna 2014
15:18

Dvě teprve patnáctileté dívky mohou za týrání zvířat skončit v pasťáku. Obzvláště brutálním způsobem se rozhodly zabít dva malé křížence. K činu použily velké kladivo a svou „prací“ se pak chlubily na facebooku. Navíc jim to prý nařídili rodiče!

Kristýna a Regina, tak se jmenují dvě dívky, jejichž bezcitný čin otřásl Slovenskem. Absolutně bez výčitek svědomí ubily dva psí křížence kladivem s plochou asi 4 x 4 cm. O tom, co provedly, se dokonce pochlubily na sociální síti: „Kladivo do hlavy blum blum!!!!! :D“ nebo "Měl takovou tvrdou kebuli... najdeme si další oběti..." napsala Regina. Těla dvou psů potom zakopaly na dvoře u domu, kde bydlí Reginina rodina.

Podnět vyšetřování dal jeden z přátel děvčat. Policisté psy vykopali a veterinář jim jejich obavy potvrdil. Psi byli ubiti ranami do hlavy, utrpěli možná i nějaké do celého těla. Není však vyloučené, že byli pohřbeni zaživa. Obě dívky však nebyly jedinými aktéry celé události – na zabití se podílel i jejich starší kamarád Martin (22).

Podle jeho slov se připojil, až když ho o to dívky požádaly. Jeden pes totiž utržil ran několik a přesto dál žil. Podle výpovědi mu Martin dal ránu z milosti. Na policii stanul ale i on. Všichni tři teď čelí obvinění z týrání zvířat, ale jen Martinovi hrozí až dva roky ve vězení.

Nejhorší ale na celé kauze je chování rodičů jedné z dívek. „Holky to udělaly, protože jim to řekli Reginini rodiče. Ti psi prý trhali slepice,“ zmínil se Martin na facebooku.

Sám se k činu vyjádřil, že je mu vše líto. Ale Kristýna i Regina se podle jeho slov i při výslechu na policii smály. Třešinkou na dortu jsou slova Reginina otce: „Těm psům je líp tam, kde teď jsou, byli nemocni. Dám pozor, aby to holky nezopakovaly,“ sdělil serveru čas.sk. Hned druhý den po výslechu si pořídili dva nové psy. Kdo je ochrání, aby nedopadli stejně?

panbaron ( 22. srpna 2014 11:41 )

co by clovek cekal od cobolaku

rumovapalice ( 21. srpna 2014 23:14 )

Kiki a Regi - BUM BUM --- kvik kvik a dem to pověsit na facebook bude p rdel

deratizator ( 21. srpna 2014 22:48 )

možný to je

deratizator ( 21. srpna 2014 22:47 )

Ty už to nehul WFA01, měkne ti z toho kromě péra i mozek

deratizator ( 21. srpna 2014 22:42 )

lepší čoklař, než impotentní blb jako ty

Zobrazit celou diskusi