Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hororové koupání: Turisto, plav a pospíchej, honí tě krokodýl divokej!

Autor: štš - 
15. srpna 2014
21:35

Mexičan Manual Carrera natočil v  na východě Yucatánského poloostrova video, z něhož mrazí. Nejmenovaného turistu, který si v klidu plaval ve vodách v chráněném území Sian Ka’an, začal pronásledovat krokodýl!

Mladík se pustil na zoufalý úprk k pobřeží, ovšem hladový predátor byl rychlejší. Do tragédie zbývaly vteřiny, jenže v tom zasáhl duchapřítomný mladík, který po zvířeti hodil velký plastový kanystr.

Krokodýl se lekl a radši se dal na ústup. „Turisté si za to svým způsobem mohou sami. Krokodýly tu totiž i přes zákaz krmí a ti pak mají lidi spojené s potravou,“ myslí si Carrera.

karlos107 ( 16. srpna 2014 15:46 )

Sedí rybář na břehu a chytá ryby... dojede k němu krokodýl: tak co? berou berou? Ani se to nehne, říká rybář...krokodýl: tak se na to vyser a pojď si zaplavat

inocenta ( 16. srpna 2014 12:06 )

Znám i kmeny světlých cikánů a mají modré oči. Snad víš jak s tou svou jednoduchou "teorií" dopadl Adolf. Likvidovat plošně jakoukoli rasu je nesmysl a ty lidi jen posílí a stmelí. Investovat do slabších jedinců, sice dlouhodobá záležitost ale jinak je vše jen bumerang. Například současná hrozba eboly.

andorea ( 15. srpna 2014 22:09 )

Proč to nepřiznat, tady by za mnou asi zůstávala hnědá stopa ...

vosavopruz ( 15. srpna 2014 21:48 )

 nikdy bych do vody kde se vyskytují krokodýli nebo piraně nevlez,turista měl namále.

Zobrazit celou diskusi