Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Čert (3) se zamknul v autě: Uvnitř bylo 50 stupňů Celsia! Bez pomoci, by se uškvařil

Autor: Zbyněk Schnapka - 
11. srpna 2014
05:00

Chybělo málo a pes Čert (3) by byl mrtvý. Nemohl se dostat z kabiny auta, do které pražilo slunce. Vysvobodil ho až zvířecí záchranář.

Majitel psa vystoupil v Teplé na Chebsku z auta, zavřel dveře a v ten okamžik zkolaboval. Záchranka ho odvezla do nemocnice. A aby toho nebylo málo, vyděšený Čert si tlapkou zamáčkl čudlík ve dveřích a zamkl se tak uvnitř.

Do auta zatím pražilo slunce. „Uvnitř bylo 50 stupňů Celsia a teplota stále stoupala. Pes se snažil zalézt pod volant, kde bylo trochu stínu. Jazyk mu žízní visel z tlamy. Přijet o hodinu déle, bylo by po něm,“ říká zvířecí záchranář Karel Bobál.

Na místo dorazila policie, která rozhodla auto hned otevřít a psa vysvobodit. „Dostal jsem ho ven, polil ho vodou, dal jsem na něj mokré hadry a dostal napít,“ dodává Bobál. Když se Čert zchladil, odjel s Bobálem do záchranné stanice ve Studánce na Tachovsku. Tady čeká na svého pána.
 
Blesková zpráva
Pokud uvidíte v zamčeném autě dítě nebo zvíře v ohrožení, zákon vám umožňuje rozbít okénko a vysvobodit ho!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zelena.karkulka ( 11. srpna 2014 21:39 )

Tak jestli to byl čert,měl by se z toho auta dostat sám

satanklaus ( 11. srpna 2014 18:11 )

Tos špatně pochopil. Pokud nemáš figuru jako basketbalista, narazil bys spíš ty Ale o tom to není. Zkrátka je to stále o tom že já napsal : "Takže jestli půjdeš okolo a rozbiješ mi okno i PŘES to že psovi bude vevnitř viditelně líp než venku, tak ti rozbiju hubu, jasný?" A tys na to nelogicky reagoval: "No, ono je dost pravděpodobné, že pokud bych viděl jak trápíš psa v rozpáleném autě rozbíjel bych okénko tvou makovicí ..."

satanklaus ( 11. srpna 2014 15:22 )

Sorry že jsem se nepobavil ale na odhad pisatelových tělesných proporcí z pouhého příspěvku mi nebyl dán talent.....

satanklaus ( 11. srpna 2014 14:44 )

Tvůj problém je v tom, že i po všem co jsem napsal jsi schopný nesmyslně reagovat: "..., ,že pokud bych viděl jak trápíš psa v rozpáleném autě rozbíjel bych okénko tvou makovicí ... ", jako bys neměl na to pochopit co píši a vlastně mi z tebou napsaného vychází, že za trápeného psa považuješ každého zavřeného v autě pokud není auto odemčené a neběží klimatizace. Supermarketům se obloukem vyhýbám. Pokud bych viděl zavřeného psa v autě jinde, nebudu spekulovat o tom jak je tam dlouho, budu se řídit jeho skutečným stavem.

satanklaus ( 11. srpna 2014 13:28 )

oípr. nadšený

Zobrazit celou diskusi