Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Deset let byli manželé: Pak zjistili, že jsou sourozenci!

Ilustrační foto
 (Autor: shutterstock)
Autor: haj - 
9. srpna 2014
09:43

Brazilský manželský pár Adriana (39) a Leandro (37) jsou již deset let manželé a mají spolu šestiletou dceru. Teprve teď se však ale díky tamější Poště pro tebe dozvěděli, že jsou bratr a sestra.

Pro dvojici ze Sao Paula, Adrianu a jejího manžela Leandra bylo zjištění, že jsou ve skutečnosti sourozenci, bleskem z čistého nebe. Věděli sice, že byli oba v dětství odloženi a že jejich matka se jmenuje Maria, ale vzhledem k tomu, že je Maria velmi běžné jméno, nenapadlo je, že by se v obou případech mohlo jednat o tutéž osobu.

Zatímco Adriana, kterou matka opustila už jako roční holčičku, vyrůstala se svým skutečným otcem, o jejího bratra se od osmi let starala nevlastní matka. Manželé se několikrát pokoušeli po svých kořenech pátrat, ale neúspěšně.

Jenže poté Adriana matku vypátrala pomocí rozhlasového pořadu rádia Globo. Tento pořad se obdobně jako naše Pošta po tebe, zabývá hledáním ztracených příbuzných.

V rámci pořadu si tak Adriana mohla poprvé v životě promluvit po telefonu se svou matkou, která dceři prozradila, že má sourozence jménem Leandro. "To je můj manžel," uvědomila si překvapeně Adriana. Ačkoliv manžele zpráva nejprve zaskočila, rozhodli se spolu i přesto zůstat. "Rozdělit nás může jen smrt," svěřila se Adriana britskému listu Mirror.

zelena.karkulka ( 9. srpna 2014 23:09 )

otec je každý jiný,takže klídek

djaba ( 9. srpna 2014 22:07 )

Ty ségra , ty to umíš jako máma . Jo brácha ,táta to taky říkal.

obluda.pb ( 9. srpna 2014 20:30 )

Tak to je tady v diskuzích spousta potomků z incestních vztahů...

nicol30 ( 9. srpna 2014 14:53 )

to je děsná situace. no pokud mají dcerku zdravou - co by asi zmínili že ne. tak co najednou, lepší to nechat tak jak to je, než dceři rozvracet spokojené rodiče. Kdyby potom nepátrali, neví o tom celý život.

majojo ( 9. srpna 2014 14:26 )

To není pravidlo. Kdyby se to v rodině opakovalo, je to pravděpodobné Viz některé královské rody.

Zobrazit celou diskusi