Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Kluk (16) začal vypouštět rybník do záchodu: Hledal svůj mobil

Autor: ČTK - 
1. srpna 2014
07:01

To nevymyslíš! I když 16letý mladík z Německa si dal tu práci a přišel na to, jak by mohl v rybníce najít svůj mobil, který mu tam spadl! Rybník „jednoduše“ začal vypouštět! Kam chtěl 1,8 milionů litrů vyčerpat? Do nedalekého záchodu…

"Myslel jsem si, že tyto dvě pumpy odčerpají dostatečné množství vody z rybníka, abych našel svůj mobil. Věděl jsem, že už nejspíš nebude fungovat, ale chtěl jsem dostat zpět kartu s fotkama, videem a adresářem," řekl podle agentury Reuters nebezpečně vynalézavý teenager z městečka Meppen v německém spolkovém státě Dolní Sasko.

Mladík si mylně myslel, že toaleta v rybářském klubu, který sousedí s rybníkem, je propojena se systémem odpadních vod. Nebylo tomu tak. Přečerpávaná voda záhy vyplnila septik, přetekla a v rybářském klubu způsobila kalamitu.

Mládenec přesto ani po akci svůj nápad nepovažuje za tak špatný. "Skoro se to povedlo, ne?" konstatoval po akci.

japos22 ( 1. srpna 2014 14:11 )

Co tomu říkali kapři a rybáři? To je ale vůl

nicol30 ( 1. srpna 2014 11:14 )

to je dobrý kutil

vrtajzub ( 1. srpna 2014 10:50 )

jana999 - ty musíš v Prahe na hlavnej stanici robiť hajzlbábu, že si sa toho článku tak odborne zhostila, nuž to, čo ty tu denne vysereš, je na latrínu !, to by normálny splachopvací hajzel neutiahol, Fujky ty hnus ! .

vrtajzub ( 1. srpna 2014 10:45 )

absd.abcd:

vrtajzub ( 1. srpna 2014 10:38 )

Najnovšie nafotím umyvadlo, napichnem do výlevky hadicu a pošlem do Blesku.hed by vám došiel do válovou čerstvý šrot pod titulkom " Slovenka cedila v umyvadle Dunaj, nakoľko z mosta SNP,pri sledovaní toku rieky jej vypadol zub. "Taká " Jana999 ". známa nenávisťou ku každému a všetkému čo nie je české, by mala orgazmus jek Brno, nestíhala by písať hnida nenávistná.

Zobrazit celou diskusi