Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Láska hory přenáší: Mladík odletěl za přítelkyní 16 tisíc km a natočil jí dojemný film!

Jack miluje Ellie a odletěl za ní až do daleké Sydney.
Jack miluje Ellie a odletěl za ní až do daleké Sydney.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
29. července 2014
19:09

Ach ta láska! Mladý Brit Jack Harries své přítelkyni nadevše dokázal, že ji opravdu miluje. Jeho milá Ellie se z domoviny odstěhovala až do daleké Austrálie. On však neváhal a do země klokanů dorazil nečekaně na její narozeniny. To bylo překvapení!

Zamilovaný pár si sice videotelefonoval po Skypu, ale jejich vztah začal dostávat trhliny. Ellie Jacka jen tak z legrace vybídla, aby za ní do Sydney přijel. To, co začalo jako nevinný vtip, skončilo romantickou realitou.

Jack uletěl neskutečných 16 tisíc kilometrů a cestoval dlouhých 28 hodin, než se dostal ke své lásce. Tu uvítal v den jejích narozenin s puketem květin. To bylo slz štěstí! Jen se na romantické video podívejte. Nezapomeňte ale na kapesníčky.

kradousek ( 30. července 2014 10:44 )

Xeen ( 29. července 2014 21:55 )

Ne že bych jim to nepřál, ale víceméně "Koupil letenku a přiletěl... " Kdyby jel stopem, cestou si vydělával na jídlo, odpracoval si plavbu lodí a nakonec ji načapal v Austrálii s někým jiným, to by bylo na kapesníček . To že má peníze na letenku do Austrálie ani ne..

jetuslunicko ( 29. července 2014 20:04 )

Takto by to mezi mladými mělo být, takováto láska, která nezná hranic I kdyby jim přes vše co zvládají, jejich láska nevydržela, tak ty nádherné vzpomínky navždy zůstanou v jejich srdcích. Držím jim pěsti, ať mají hezkou společnou budoucnost

Zobrazit celou diskusi