Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sexy model(ka) Andrej(a) Pejic předváděl(a) mužské i dámské oblečení: Teď je ženou!

Autor: shp - 
26. července 2014
22:35

Na australského modela Andreje Pejice (22) byl vždy zajímavý pohled. Krásné tělo, přitažlivý obličej, svůdné blonďaté vlasy. Vše, co byste od modelky požadovali, on měl. Jenže byl muž. Nyní se jedna z nejvýraznějších módních ikon rozhodla pro změnu pohlaví.

Andrej v minulosti několikrát zamotal lidem hlavu. Vypadal jako sexy kost, ale přesto byl mužem! Využíval svého androgenního vzhledu a na molu předváděl jak mužské, tak ženské oblečení.

Spokojený však se svým tělem nebyl. Rozhodl se proto pro operativní změnu pohlaví, nyní je transsexuální ženou. „Na to, kdo jsem, jsem přišel brzy, když mi bylo 13 let. S pomocí internetu jsem pochopil, že přeměna v ženu je přesně to, co potřebuji,“ prohlásil někdejší model webu Style.com.

Nyní operativní změnu pohlaví konečně podstoupil. „Jako transsexuální žena doufám, že proměna může být život zachraňující proces, který vás může učinit šťastnými,“ napsala dnes už Andreja na svůj Facebook. Po změně pohlaví ke svému křestnímu jménu jednoduše přidala písmeno a.

anka ( 27. července 2014 01:38 )

bud rad, ze nemas jejich problemy and shut up....

kraken666 ( 27. července 2014 01:00 )

Chudáčci uchylní buZeranti Tak ono je ti jich líto anka opatruj si tu tvojí blbost,nemáš jí čím nahradit!

anka ( 26. července 2014 23:44 )

ono nekteri z tech lidi maji tu vyhodu, ze je jim vzhled pomaha.....ale nekdy je to plesaty, dvoumetrovy chlap, ktery se citi byt zenou.....a jeho vzhled vzbuzuje vice pozornosti....je mi jich lito...protoze kdyz maji to stesti a ziji v civilizovane spolecnosti, kteri je berou jaci jsou....maji porad mnoho problemu sami se sebou, i kdyz uplne zmeni pohlavi....podle me to maji mnohem vice problemu nez gays and lesbians...ani clovek hetero sexualni to nema v zivote jednoduche....a mit tyhle problemy navic.....drzim jim palce a jsem vdecna, ze ja jsem nemusela resit takovehle problemy....

libren ( 26. července 2014 23:01 )

 Je fakt, že má výrazně jemné ženské rysy. Ani před tím není poznat, že byla chlap. Někdy to poznat je. I když se operatéři snaží, někdy je poznat, že to byl chlap. Anebo obráceně.

Zobrazit celou diskusi