Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děti za volantem: Dva kluci (14) skončili s autem v příkopu!

Autor: ljš - 
24. července 2014
16:04

Pěkně drahé prázdniny! Dva čtrnáctiletí chlapci z Jihlavy si od nic netušících příbuzných "vypůjčili" auto značky fiat a vydali se na výlet. Nezvládli ale řízení a vozidlo poslali do příkopu, za nimi se pak srazila další tři auta. Celková škoda je 130.000 korun.

Mladíci vyrazili z Jihlavy směrem na Pelhřimov. U obce Hosov ale nezvládli otáčecí manévr a skončili s fiatem, který si jeden z nich tajně vypůjčil od příbuzných, v příkopu. Odtud se nebyli schopni dostat až do příjezdu policie.

Ani jeden z chlapců naštěstí nebyl zraněn, za škodu ve výši 10.000 korun, kterou na vozidle způsobili, je ale přibuzní rozhodně nepochválí.

Jejich průšvih tím navíc neskončil. Kvůli vyšetřování nehody se pak totiž na místě vytvořila kolona, v níž do sebe narazila hned tři auta. Řidička jednoho z nich dokonce musela být převezena do nemocnice. Škoda na vozidlech se odhaduje na dalších 120.000.

.abcd.abcd. ( 24. července 2014 16:50 )

stejně...

.abcd.abcd. ( 24. července 2014 16:50 )

Tak prrrrrrrrrr, za ta 3 auta co do sebe narazila nemůžou. Běžná situace na silnici, jeden chce odbočit doleva a už se za ním dělá kolona, taky musej počkat a ne do sebe třískat. Maj se naučit čumět na cestu a ne na bouračku. Ale kluci by stejěn měli dostat naflákanou na perdél.

Zobrazit celou diskusi