Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Naléhavé pátrání: Otec sebral syna (10) a dceru (4) a zmizel!

Policie pátrá po Jiřím Novotném, který odvezl své děti Jiříka a Natálku
Policie pátrá po Jiřím Novotném, který odvezl své děti Jiříka a Natálku  (Autor: Policie ČR)
Autor: jad - 
21. července 2014
16:25

Policisté pátrají po Jiřím Novotném (35) z Trhového Štěpánova. V pátek nasedl do modrého Daihatsu Curoe registrační značky 1SX 67 13 a odjel neznámo kam. S sebou má ovšem i desetiletého syna Jiříka a čtyřletou dcerku Natálku.

Podle informací Blesku jsou za zbrklým útěkem z domova dlouhodobé rodinné neshody. „Muž opustil bydliště, aniž by sbalil věci potřebné pro sebe a pro děti. Vzal jen několik tisíc korun. Mobilní telefon nemá,“ uvedla policejní mluvčí Eva Stulíková.

Jiří Novotný je bez práce a podle policistů by se mohl snažit hledat práci v zemědělství. Dříve pracoval jako traktorista. Víte, kde by otec se dvěma dětmi mohl být? Pak okamžitě volejte na linku 158.

znamcelourodinu ( 22. července 2014 17:25 )

Jiřího i jeho rodinu znám...udělal to ze zoufalství. Jeho žena ho občas udeřila, bohužel o tom nejsou zprávy od lékaře. Jiřík chtěl otce bránit a tak mu Pí. Novotná naložila také. Malá Natálka je tatínkův mazánek a je na něm závislá,proto jí vzal také. Nelíbí se mi komentáře některých lidí...nevíte o nich nic tak proč to komentovat?

sumisinka ( 21. července 2014 22:34 )

Reakce nekterych lidi jsou vazne neuveritelne.Tak za prve,tyto fotky a toto patrani je zcela nove a nikdy v minulosti se nikde jinde tyto fotky neobjevily,takze tvrzeni,ze je v tom ,,neco jineho" je zcela mimo. Nazory typu ,, jsou to jeho deti, tak co z toho delat za drama" jsou dost netaktni vzhledem k situaci.Nevim tedy jak do, ale pokud by Vam partner zmizel neznamo kam i s ditetem, budete porad reagovat takto?

jany ( 21. července 2014 20:34 )

no jako ze nevzal treba spacaky a svetry ne? JEN ve smyslu nema vybaveni

illis ( 21. července 2014 20:11 )

petrmetr A myslíš si, že je normální a v pořádku, aby otec dětí takhle malé děti sebral, nedomluvil se s jejich matkou a zmizel. Mně to tedy normální nepřijde . Kdyby si raději hledal práci a neděsil své malé děti, bez věcí, jen s trochou peněz. Hlupáci většinou dělají hloupé věci .

abyss ( 21. července 2014 18:55 )

Možné to je, že k tomu nedošlo poprvé. Na policejním serveru jsou fotky dětí totožné jako tady, foto otce tam je normální barevný dokladový formát.

Zobrazit celou diskusi