Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Fatální nehoda: Motorkář nepřežil srážku s autem!

Autor: jad - 
5. července 2014
19:57

Tragédie se stala v sobotu odpoledne na obchvatu Nymburka. Muž na motocyklu se srazil s osobním autem a na místě zemřel.

K nehodě došlo krátce před 16. hodinou. Řidič osobního auta nedal přednost motorkáři a došlo ke srážce. Automobil se převrátil a motorka bezprostředně po srážce začala hořet,“ potvrdila Blesk.cz mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.

Záchranáři se snažili motorkáře přivést zpátky k životu, ale neměli šanci. Muž na místě podlehl mnohačetným poraněním.  

Podobné neštěstí se stalo v sobotu odpoledne také a třetím kilometru pražského okruhu. Řidič motocyklu tam v plné rychlosti narazil do svodidel. Také on havárii nepřežil.

zlymikes ( 5. července 2014 20:59 )

No dnes jsem takových kandidátů smrti viděl za 400 kiláčků cesty neurekom. A taky jsem viděl 6 aut "pomáhat a chránit",ale ne na silnici,ale ukrytých ve vesnicích. A jeden,pardon byla tam 2 auta a 4 chrániči, mne poctili kontrolou. Jeden se podíval na papíry,druhý mi dal dýchnout a další dva se bavili o ...... Celkem užitečná činnost pro bezpečnost silničního provozu.

czrus ( 5. července 2014 20:49 )

TO JE DOBZE ZE POHINUL , TET HONEM JDE NA TRANSPLONTACII na orhany , a nehdo dostane mozno ledviny , a bude zit dal !!!!! a doktori co rezu lidi zasi vokradnu poistevnu o njakij ten milion !!!!!!

Zobrazit celou diskusi