Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vraha udala jeho holka: Patrik zavraždil a rozčtvrtil svého otce

Autor: shp - 
3. července 2014
17:48

Brutálního slovenského otcovraha Patrika (26) obvinili z hrůzného činu. Policisté se na jeho stopu dostali poté, co ho udala přítelkyně Žaneta. Z toho, jak zabil vlastního otce Alexandra (†55), tuhne krev v žilách.

Žanetě se její milý přiznal, že v bytě zabil otce, rozčtvrtil ho a v igelitkách odnesl části jeho těla na zahradu, kde je zakopal. Mladá žena by nedokázala žít s vědomím, že zamlčela vraždu, i když Patrika velmi miluje. V neděli ho nahlásila na policii.

„Velmi těžce to snáší, ještě se z toho nevzpamatovala. Udělala hrdinský čin a velký skutek, řekla Novému Času její švagrová. Přesto mladá Slovenka neřekne o přítelovi křivé slovo. „On chtěl lásku. Byl nejlepší chlapec na světě, jaký existuje. Je to nepochopitelné, nikomu by neublížil. Jen potřeboval lásku,“ prohlásila Žaneta.

Zavražděný Alexandr se podle všeho často rád napil. Právě alkohol měl být důvodem výpovědi z výpočtového střediska v Černé nad Tisou, kterou dostal před půl rokem. Sousedé si však nevšimli žádných neshod mezi otcem a synem.

„Oni byli oba takoví tiší lidé, usměvaví,“ řekl jeden ze sousedů. Na veřejnosti se objevili spekulace, že Patrikovým motivem bylo týrání jeho matky otcem. Ta je z celé situace zdrcená. „Nezlobte se, jsem na tom psychicky velmi zle. Nemohu o tom mluvit,“ procedila zdrcená Alena (49) skrze slzy.

koko61 ( 3. července 2014 23:30 )

Koukám, že poslední dobou se pořád něco děje na slovači, a můžete mi říct, koho to tady v Čechách zajímá?????? Ať se tam třeba pos.erou a pozabíjí, všude se něco děje, ale proč nás bulvár zatěžuje slovakií. Běž už bulváre do ha.jzlu, my tady máme svých starostí dost, pá pá pá

tilma ( 3. července 2014 19:54 )

Kdo si na koho pocka? Zvlaste po takovehle reklame.

janina7777 ( 3. července 2014 19:35 )

dobře udělala, ještě by zabil i ji

buban ( 3. července 2014 19:31 )

Jj-to určo-a přitom bude zachovávat genofond této linie-čiže nezústane neoplodněná.

naidka ( 3. července 2014 19:22 )

oba se svěřili. On jí a ona policii - a mají oba svědomí čisté.

Zobrazit celou diskusi