Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přežili jistou smrt! Kámen odpálený při demolici v Prostějově těsně minul lidi!

Kámen, který proletěl těsně kolem hlavy jednoho z přihlížejících, doslova obletěl svět
Kámen, který proletěl těsně kolem hlavy jednoho z přihlížejících, doslova obletěl svět  (Autor: youtube.com)
Autor: šim - 
1. července 2014
16:44

Video s kamenem, který při demolici budov zkrachovalého Oděvního podniku Prostějov proletěl těsně kolem hlav přihlížejících, zježilo chlupy na těle uživatelů internetu po celém světě. Musel to být zázrak, že je kámen netrefil, shodují se v diskuzích.

Ozve se obrovská detonace, zvedne se oblak prachu a pás budov se řítí k zemi. Pět vteřin po detonaci se v záběru kameramana, který si sobotní odstřel v Prostějově natáčel, proletí v těsné blízkosti hlav přihlížejícího páru betonový úlomek. Na videu je vidět, že se jedná o odražený kus, který nejprve dopadl na silnici a pak se znovu dostal do vzduchu.

Chyběly jen centimetry a muž v šedé mikině, který sledoval demolici zřejmě se svou partnerkou, mohl utrpět velmi ošklivé zranění. Do hlavy ho naštěstí nezasáhl. Přesto způsobil zranění právě kameramanovi, který odstřel natáčel. Toho zasáhl do ruky a podepsal se mu na ní hlubokou, asi dva centimetry dlouhou ránou.

Video, které se objevilo na youtube, zaujalo jak česká, tak zahraniční média. Píší o něm například na webu Telegraphu, Huffington Post, BuzzFeed či zpravodajském serveru Independent.

Video Život legendy ukončil dynamit! Takhle šel k zemi OP Prostějov! - Jan Čada
Video se připravuje ...

sidneyfoster ( 2. července 2014 05:11 )

Ten kámen je nějak málo rozmazanej, zvuk vypadá jak dohrávanej a lidi se na šutr nejdou ani podívat. To mi připadá v zemi " čumilů " nejpodivnější. Asi to bude celý podfuck.

nicol30 ( 1. července 2014 22:32 )

 no mel stesti. na druhou stranu jde o vybuch a normalni clovek jde co nejdal, pryc a ne se na to jit divat zblizka. to neni jako v kine na platne.

abcd.adbc ( 1. července 2014 21:35 )

Nemají tam lézt čučet.

evolucius ( 1. července 2014 19:50 )

 Chlapec ma asi podnet k prehodnoceni nekterych postoju ohledne sve zivotnosti...tomu se rika 'vo fous' ty kraso...to by byla prda,ty vole...)((

abyss ( 1. července 2014 19:48 )

Jinde nejde o nevyhovující fabriky staré kolem 100 let kde jen jedna část byla novější, tady postavena před 50ti lety a stejně tak staré bylo i téměř veškeré vybavení.

Zobrazit celou diskusi