Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zdrcená sestra těhotné Lucie S. (†32): Nemůžeme ji ani pohřbít!

Autor: Ivana Žáková - 
24. června 2014
05:00

Jedna rána za ranou padá na rodinu mrtvé Lucie S. (†32). Policie stále nevydala její tělo, takže pohřeb je v nedohlednu, a také vyjádření maminky Lucie, že budou požadovat odškodné, vyvolalo zlou krev. Luciina sestra, která sama bude za nedlouho rodit, prožívá nejtěžší chvíle v životě.

„Je to pro nás stále těžší. Hrozné je, že čas běží a my se s Luckou a její nenarozenou holčičkou stále nemůžeme důstojně rozloučit. Nemáme její tělo, nemůžeme proto ani myslet na pohřeb,“ řekla včera Blesku starší sestra Martina (33). Ta je také v jiném stavu, rodit bude o prázdninách. S mladší Lucií se nejvíce těšily na to, jak jejich stejně staré děti budou společně vyrůstat. Lucie totiž měla porod plánovaný na září, kdy půjde to školy také její syn Nicolas (6).

Zákon je zákon

Výsledky soudní pitvy byly známy už v pátek. „Řídíme se zákonem, nad případem dozoruje státní zástupce. Kriminalisté případ nadále intenzivně vyšetřují a konkrétní výsledky zatím nemáme,“ sdělila včera Blesku krajská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Soukromou diabetologickou ambulanci i lékárnu v orlovské nemocnici, kde se glukóza i tzv. Chlumského roztok připravuje, nyní kontroluje Státní ústav pro kontrolu léčiv. „Nezbývá nám nic jiného než věřit, že objeví konkrétního viníka. Za smrt naší sestry a jejího dítěte přece musí někdo pykat,“ řekla dále Martina.

Odškodné potřebují

Rovněž se zastala svojí mámy, která pronesla, že rozhodně bude žádat odškodné a mnozí lidé ji za to kritizovali. „O to samozřejmě budeme usilovat celá rodina. Nikdo z nás ale peníze nechce pro sebe, patří hlavně malému Nicolasovi, který přišel o to nejcennější, co měl. S tátou to ale budou mít teď moc těžké,“ vysvětlila dále Blesku Martina.

Ordinuje se dál

Soukromá diabetologická ambulance v orlovské nemocnici, kde Lucie S. vypila minulou středu smrtící roztok, nadále ordinuje. Policie nevylučuje, že ordinace už dostala nesprávně označený či namíchaný prostředek z lékárny.

abcd.adcb ( 24. června 2014 14:16 )

Tak to bychom měli.

abcd.adbc ( 24. června 2014 11:59 )

Tak se mi tu ňomové líbíte, i velitel s hasičem drží huby!!!

abcd.adbc ( 24. června 2014 11:12 )

Nemá jazyk, proto je na diskuzi.

abcd.adbc ( 24. června 2014 11:10 )

Co bys četla?

abcd.adbc ( 24. června 2014 11:10 )

To je na přání kacoty, jinak trpí.

Zobrazit celou diskusi