Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tomáš (†27) plánoval s přítelkyní miminko: Rybaření se mu stalo osudným!

Autor: shp - 
23. června 2014
23:17

Se svou milovanou přítelkyní Simonou byl dlouhých devět let. Byli spolu šťastní, plánovali svatbu a pořízení miminka. Toužili po dcerce. Nic z toho se truhlářovi Tomášovi (†27) již nesplní. Na rybách nešťastnou náhodou uklouzl, spadl do vody a utopil se.

Tomášovi rodiče se těšili na synovu svatbu, vnoučata, ale místo toho zařizují pohřeb. Se Simonou, dlouholetou partnerkou, plánoval společnou budoucnost. Krásné sny ale překazila náhlá a nepochopitelná smrt.

„Jen před nedávnem si koupili dům, ve kterém chtěli bydlet. Vzali si hypotéku. Syn tam chtěl všechno udělat. Byl velmi šikovný truhlář, který pomáhal i sousedům ve vesnici,“ říká se slzami v očích Tomášův otec Béla.

Zoufalá je i Simona, která se těšila na společný život. „Ona ho velmi milovala. Těšila se na svatbu a teď půjde na pohřeb,“ řekl rodinný přítel Peter. „Simona nedokáže ani mluvit. Jen pláče. Měli spolu takových plánů,“ dodal Peter.

Tomášovi se stalo osudné rybaření. Tomu se věnoval odmalička. V pátek si vydal na celý víkend s kamarády k vodě. Druhý den ráno na břehu Dunaje uklouzl, zamotal se do vlasce a utopil se. Kamarádi, kteří tam byli s ním, mu nedokázali pomoc. Všechny Tomášovy sny se rozplynuly ve čtyři metry hluboké vodě.

vrahrychtar ( 24. června 2014 04:02 )

a nic protoze jsi srab to moje Ifetka byla jinej kadr jinak pan rybar byl asi pekne nasracku

lunatic ( 24. června 2014 00:20 )

Tohle kdyby se stalo mé partnerce,tak si kousek zbylého vlasce omotám kolem krku ...a

Zobrazit celou diskusi