Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

To není vtip! Američan bydlí v boeingu: Podívejte se, jak si ho předělal

Autor: INT, lm - 
8. června 2014
20:55

Máte rádi letadla? Tak to vás bude zajímat, kam až dotáhl svou zálibu tento Američan. Ten si totiž z vysloužilého boeingu postavil velmi netradiční obydlí. Podívejte se!

Bývalý elektrotechnik Bruce Campbell si už před 15 lety předsevzal, že chce zachránit vyřazené letouny před sešrotováním. Před několika lety si svůj sen splnil a za 100 tisíc dolarů, tedy asi dva miliony korun, si koupil vyřazený Boeing 727-200 a umístil si ho na svůj pozemek v americkém Portlandu.

Letadlo, které v dobách své největší slávy dokázalo přepravit 189 cestujících, si upravil k obrazu svému. V boeingu tak najdete nejen rozkládací postel, záchod a pracovní stůl, ale šikovný inženýr si tu vyrobil například i sprchu. Navíc má Bruce k dispozici kokpit v původním stavu.

Tím to ale pro Campbella nekončí. Půlku každého roku totiž tráví v Japonsku a jeho snem je pořídit si další takový boeing i tam. Tentokrát ale přemýšlí o mnohem větší variantě 747, která má kapacitu až 524 cestujících.

hofihofi ( 9. června 2014 02:20 )

Ma to jednu chybu, to je letadlo, ne matingotka, neda se to poradne vetrat ani v zime vytopit, to je pak draha sranda, letadla nemaji zadnou izolaci tam se teplota reguluje umele, pri behu motoru je to zanedbatelne, ale pri odstaveni problem.

marmaris ( 9. června 2014 01:33 )

Bezva. Kdo si hraje, nezlobi.

jahodove_ticho ( 8. června 2014 23:50 )

Nic moc, čekal jsme nějakou vychytávku, a on si jen do vybrakovanýho letadla natahal svůj bordel. Žádné vychytávky a úpravy...

Zobrazit celou diskusi