Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Miss šokovala celou Ameriku: Jsem dítě znásilněné ženy!

Autor: mb - 
8. června 2014
07:30

Miss Pensylvánie Valerie Gatto (24) prozradila pravdu o svém početí – útočník v černém znásilnil s nožem v ruce její mámu. Tehdy jí bylo teprve 19 let!

Krutou pravdu se Valerie dozvěděla v pouhých deseti letech. Máma jí též prozradila, že ji původně chtěla dát k adopci! Vše si ale rozmyslela v noci, kdy ji porodila. „Bůh na tebe nikdy nenaloží více, než dokážeš unést,“ vždy říkala prababička Valerie. A byla to právě tato slova, která přiměla mámu, aby si ji nechala.

Valerie, stejně jako její máma, je silně nábožensky založená.„Máma mě vychovala s pomocí Boží a rodiny,“ říká přesvědčivě mladá dívka. Veškeré pocity trpkosti rezolutně zahání: „Jsem produktem znásilnění a nevím, kdo je můj otec. Většina lidí by vše vnímala negativně, ne však já!“

Naopak, Valerie míří hodně vysoko! V soutěži Miss USA 2014 zastupuje Pensylvánii a nezavrhuje ani politickou kariéru. „Mám milující rodinu, která mě podporuje a říká, že bych zvládla i post prezidenta USA,“ uzavírá sličná Valerie.

zelena.karkulka ( 8. června 2014 23:04 )

přesně

naidka ( 8. června 2014 18:17 )

Spíš by šokovalo, kdyby účastnice různých soutěží pocházely z normálních rodin, měly obyčejné rodiče, a kdyby v dětství neprožily žádné trauma.

pepatiso ( 8. června 2014 16:59 )

trošku lže,jako když bureš trošku tiskne!Můj soused je plod znásilnění kozy Etely okoloidúcím T.A KOHO TO ZAJÍMA?Ani modrou knížku nedostal!

anka ( 8. června 2014 15:47 )

to ano

sykynator ( 8. června 2014 14:17 )

 czrus: proc to davas je vsem clankum.??? Kdyby to lidi zajimalo, tak ti alespon jeden komentujou.

Zobrazit celou diskusi