Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Soud propustil kanibala, který snědl kamaráda: Ani jsem neměl hlad, prohlásil

Autor: lm - 
7. června 2014
21:04

Havarovali na Sibiři a aby přežili, snědli svého kamaráda. Tak se hájila dvojice kanibalů před soudem v Rusku. Manželka mrtvého je ale viní z vraždy. Soud je do vězení neposlal.

Andrej Kuročkin (†44), Vladimir Komarov, Alexej Gorulenko a Alexandr Abdullaev se rozhodli vyrazit na nehostinnou Sibiř za dobrodružným rybolovem. Na cestě se ale ztratili a jejich jeep sjel do vody. Museli tak přežít v naprosto nehostinných podmínkách, což se Kuročkinovi nepodařilo.

Podle Gorulenka a Abdullaeva Kuročkin umrzl a oni ho pojídali, aby sami přežili. Rodina mrtvého rybáře ale přeživší členy výpravy obvinila, že Kuročkina umlátili a měli by být souzeni za vraždu. Soud toto obvinění smetl ze stolu navzdory tomu, že Abdullaev před porotou přiznal, že přítele nesnědli kvůli hladu, ale z jiných blíže nespecifikovaných důvodů. Gorulenko dostal za svůj čin tříletou podmínku, Abduallev nebyl ani obviněn.

Manželka mrtvého rybáře je verdiktem zděšená. „Jediné, co po svém manželovi teď mám, je zadní část lebky s vlasy, noha a prst,“ přiznává zdrcená Olga pro server Siberian Times. "To je vše, co mi zbylo po muži, kterého jsem milovala. Když mám jen toto, jak se s ním můžu rozloučit? Nemám ani nad čím plakat," běduje. „Společně s ostatky manžela byly nalezeny i pozůstatky zvířat, které jedli. Proč se nemohli živit jenom jimi a museli sníst mého manžela?,“ ptá se zoufalá žena. Čtvrtý muž z výpravy stále nebyl nalezen a předpokládá se, že je mrtev.

qwerty1805 ( 8. června 2014 08:10 )

sranda stranou v roce asi 1933 stalin nařídil zabavit obilí na ukrajině a začali se jíst děti, tak si vyberte máte 2 děti třeba 15 a 11 ....těžce se mi vo tom i píše viděl sem i fotky a vyšetřovalo se to, protože soused zase udával souseda/asi že měl víc masa nebo dětí?/ tak se to vyšetřovalo a stalin je zase nechával popravit JO A ZAJÍMALA BY MĚ TA VOLBA JESTLI SI TAHALI SIRKY A JESTLI S TIM PŘED VOLBOU SOUHLASILI VŠICHNI

qwerty1805 ( 8. června 2014 07:49 )

ty si z toho děláš srandu, ale von mi možná ukrad i kopačku gardena měj se hezky

alfasamec ( 8. června 2014 07:39 )

Jeli na ryby. Zřejmě nemohli nic chytit. Tak sežrali kámoše.

qwerty1805 ( 8. června 2014 05:35 )

já sem snědl souseda protože chodil ráno brzo zahradničit a myslím že my ukrad lopatku fiskars

Zobrazit celou diskusi