Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

To bylo o fous: Letadlo vrtulí málem nakrájelo turistovi plavky!

Pilot neodhadl vzdálenost. Málem přistál namísto přistávací dráhy na slunícím se pilotovi.
Pilot neodhadl vzdálenost. Málem přistál namísto přistávací dráhy na slunícím se pilotovi.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
2. června 2014
16:27

Na pláži se můžete spálit, přijít k úžehu, v krajních případech vás může požahat medúza. Slunící se turista na pláži v severoněmeckém Heligolandu se ale přesvědčil na vlastní kůži o tom, že vás může sejmout i letadlo.

Malé vrtulové letadlo se přibližovalo k miniaturní přistávací dráze na pláži. Pilot Juergen Drucker (52) však neodhadl vzdálenost a turistovi vrtulí málem nakrájel plavky.

Nikomu se naštěstí nic nestalo, ale bylo to o fous. „Byl jsem to já, kdo pilotoval a při pohledu na tyto záběry musím uznat, že to nebyl zrovna můj nejlepší výkon v leteckém kokpitu,“ přiznal Drucker s tím, že doufá, že mu komise nesebere letecký průkaz.

djaba ( 3. června 2014 21:09 )

Četl jsem to několikrát a pochopil jsem z toho ,že se pilot slunil .A zatímco jeho letadlo přistávalo a že turista se z toho stal členem komise . TAK .

salto ( 3. června 2014 08:43 )

Ještě že ležel na zádech. Posekaná pr. ehm zadek by ještě šla

victipictimusic ( 2. června 2014 19:39 )

To mal teda ine stastie..

naidka ( 2. června 2014 18:15 )

on je i pilot? Já myslela, že kormidelník.

naidka ( 2. června 2014 17:52 )

Popisek pod fotkou: Pilot neodhadl vzdálenost. Málem přistál namísto přistávací dráhy na slunícím se pilotovi. Tak kolik pilotů tam vlastně bylo nebo nepilotoval nakonec letadlo ten německý tůrista, zatímco se pilot slunil?

Zobrazit celou diskusi