Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vraždící panic: Z brášky roste lamač srdcí (6), musím ho zabít!

Autor: šim - 
27. května 2014
12:00

Vyšinutý mladík (†22), kterému už nikdo neřekne jinak než vraždící panic, ještě před popravou studentů plánoval zavraždit svého šestiletého bratra. Záviděl mu, že je společenštější a v budoucnu se na něj budou lepit holky. Zhrzený panic, který měl kvůli lehké formě autismu problém navazovat vztahy, toužil marně po dívce. Z pomsty pak naplánoval své vraždící běsnění.

„Bude to hodně těžké, protože za poslední rok jsme si hodně přirostli k srdci. Uznává mě a vzhlíží ke mně,“ napsal Elliot Rodger ve svém 141stránkovém manifestu, který objevili jeho rodiče. „Ale musím to udělat. Pokud já nemůžu žít šťastným životem, tak ani on nebude. Nedovolím mu, aby mě svými úspěchy u holek zesměšňoval,“ dodal s tím, že má v plánu zavraždit také svou nevlastní matku.

To nebude těžké. Budu myslet na ty všechny hnusné věci, co mi kdy v minulosti řekla a při tom jí s lehkostí podřežu krk,“ napsal v šíleném dokumentu.

„Říkala, že až bratr bude v mém věku, bude z něj úspěšný herec. Já jsem jí na to odvětil, že on je už teď sociálně velmi schopný, že jsem mu vždycky záviděl. A ona na to, že on nikdy nebude mít problémy s holkami a o panictví přijde velmi brzy,“ přiznal Elliot.  „Musel jsem tam sedět a poslouchat tu d*vku, jak mi říká, že brácha si bude užívat života tak, jak já si přeju, ale nikdy nebudu,“ popsal v manifestu.

Obě tyto vraždy se měly uskutečnit ještě před jeho plánem pozabíjet všechny své spolužačky. Nakonec se ani chlapci ani matce díkybohu nic nestalo, protože je do svého vražedného běsnění nezahrnul. Jeho plán byl bestiálně monstrózní. Plánoval pomstu všem dívkám, které ho kdy odmítly.

„Zavraždím všechny holky z koleje. Popravím všechny ty zkažené, nafoukané blonďaté šla*ky, která tam potkám. Všechny, které mě nechtěly, si to zaslouží. Opovrhovaly mnou, dívaly se na mě jako na podřadného muže, ale já jim teď všem ukážu svou sexuální převahu. Budu skutečný alfasamec,“ napsal v manifestu, ze kterého mrazí.

V pátek ráno syn pomocného režiséra populárních filmů Hunger Games dostál svým hrozbám, které uveřejnil navíc i na videu, jež publikoval na portál Youtube jen několik hodin před vraždami. Nejprve ubodal dva své spolubydlící a jednoho mladého studenta. Poté přejel do dalšího domu, kde zavraždil dvě dívky a nakonec spustil šílenou palbu do lidí. Jednu osobu zabil a mnoho jich zranil. Nakonec zbraň obrátil proti sobě a v autě se zastřelil. Auto ještě kus jelo a poté nabouralo do jiných zaparkovaných vozů.

Když policisté prohledávali auto, našli tam tři poloautomatické pistole a asi 400 nábojů. Všechno bylo zakoupeno legálně. Rodiče Elliota Rodgera jen pár hodin po šíleném běsnění jejich syna vydali prohlášení, v němž vyjádřili lítost a soustrast všem rodinám obětí.

jsemtady ( 27. května 2014 13:39 )

Ve staré Spartě na to měli jednoduchý recept. Jak se narodil postiženej, tak to vyhodili za město na smetiště a bylo po problému. Tady kvůli "tomu" přišli o život nevinní a zdraví lidé.

Zobrazit celou diskusi