Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řádění šíleného panice (†22): Žádná ho nechtěla. Chtěl zabít všechny!

Autor: Eva Hradilová, Kateřina Rusá - 
27. května 2014
06:24

Chybělo jen pár minut a fotografie 54 usmívajících se dívek mohla být zároveň tablem smrti. Zhrzený americký panic Elliot Rodger (†22) je chtěl zabít všechny!

Nešťastný Rodger se nedokázal vyrovnat s tím, že je ve 22 letech stále panic a všechny jeho spolužačky z kalifornské univerzity v Santa Barbaře si užívají nespoutaného sexu jen s jeho spolužáky.

Zabil šest lidí

Elliot Rodger měl sice psychické problémy, svůj čin si ale pečlivě naplánoval. Nejdřív natočil a na Youtube zveřejnil video, v němž předestřel svůj ďábelský plán. „Najdu si dům, kde žijou ty nejkrásnější studentky a popravím tam každou zkaženou, nafoukanou, blonďatou děvku, kterou uvidím!“ říká na videu až mrazivě chladným tónem. „Zmasakruju vás všechny a konečně uvidíte, že jsem skutečně výjimečný. Pravý alfa samec!“

Pak rodině a přátelům rozeslal e-mail se 137stránkovým manifestem. „Jakmile jsem to otevřela, zavolala jsem policii a s manželem jsme spěchali domů. Bylo však už pozdě...,“ popsala vrahova máma Lichin. Elliot už nastoupil cestu krvavé msty: Ubodal tři spolubydlící, ve městě pálil z okna svého BMW na všechny strany, klidně i do výloh obchodů. Když pak naboural a nemohl dál zabíjet, prostřelil si v autě hlavu sám dřív, než by to udělali policisté...

Video:

Video Elliot Roger těsně před tím, než se z něho stal masový vrah - INT
Video se připravuje ...

Vrah žil jako v bavlnce. Táta je totiž hollywoodský režisér!

Elliot si ve svém videu s přiznáním stěžoval, že o něj dívky nemají zájem a že je stále panicem. Mladík musel mít opravdu příšernou povahu, protože peněz, kterými mohl dívky nalákat, měl víc než dost. Jeho otec Peter Rodger, hollywoodský asistent režiséra, který pracoval např. na filmu Hunger Games, mu totiž zajistil luxusní život.

Jezdil BMW 328i za v přepočtu 800 tisíc korun, létal první třídou, zúčastnil se soukromého koncertu Katy Perry a oháknutý chodil jako ze žurnálu. Chtěl sluneční brýle Armani za 6000 korun? Tak si je prostě koupil!

Studoval tam Douglas

Univerzita v Santa Barbaře má i velmi slavné absolventy. Třeba Michael Douglas (69) tam promoval v roce 1968 a dnes je čestným prezidentem asociace absolventů. „Hluboce soucítím s rodinami a kamarády obětí této otřesné tragédie. Myslím teď na celou UCSB. Michael Douglas ’68.“ vzkázal rodinám obětí. Na školu chodila taky Gwyneth Paltrow (41), tu ovšem ze studií vyrazili!

jasamosobne ( 27. května 2014 08:58 )

 Na co mu byly penize,kdyz mel maleho ptaka?

marti33 ( 27. května 2014 07:49 )

Elliot - židovský terorista.

Zobrazit celou diskusi