Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strážník na služebně postřelil kolegy: Jednomu prostřelil nohu, další dva lehce zranil

Drama na policejní služebně v Praze: Jedním výstřelem zranil policista hned tři kolegy
Drama na policejní služebně v Praze: Jedním výstřelem zranil policista hned tři kolegy  (Autor: Infografika Blesku)
Autor: shp - 
26. května 2014
11:42

Strážník městské policie při neopatrné manipulaci s pistolí na služebně v Praze 5 postřelil hned tři své kolegy jedním výstřelem. Jejich zranění jsou naštěstí lehká.

Incident se odehrál v neděli kolem půl sedmé večer. Strážník si hrál s pistolí pod stolem, když z ničeho nic vyšla rána. Ta jednoho kolegu zasáhla do lýtka, odražená kulka pak zasáhla do palce kolegyni a lehce zranila na noze i dalšího kolegu.

„Neodbornou manipulací se zbraní jednoho ze strážníků na služebně v Praze 5 došlo k náhodnému výstřelu,“ potvrdila listu Právo mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Nešikovného policistu nyní čeká vyšetřování. „Z prvotních výsledků šetření vyplývá, že došlo k zásadnímu porušení vnitřních předpisů týkajících se manipulace se zbraní u strážníka městské policie,“ podotkla Seifertová. „Celou událost prošetřují jak orgány činné v trestním řízení, tak všechny kontrolní orgány městské policie,“ dodala mluvčí.

pepatiso ( 26. května 2014 21:08 )

tak tohle by nevymyslel ani nebohý Leslie Nielsen!

zlo. ( 26. května 2014 20:59 )

Wow. Jelikož nad hloupostí snad ani nejde zvítězit a v tvém podání by to pokračovalo stylem . . . ne - to ty . . . . prohlašuji tě za vítěze a nejchytřejšího cikána na světě. Važ si toho, , , , to už o sobě nikdy "neuslyšíš".

zlo. ( 26. května 2014 20:55 )

Hlavně se z toho nepolulej.

zlo. ( 26. května 2014 20:51 )

Na to, že je to pro tebe jen ucmrndaná dikuse to moc hrotíš. Klídek . . . slowly . . . dýchej . . . já tu o sobě nikdy nelhal a nepotřebuji to nikomu dokazovat, jelikož je to pravda a já to vím. Takže se jako pokrytec necítím do té míry, abych se za to musel stydět.

bersimalinecka ( 26. května 2014 20:47 )

nech být - nemají to jednoduchě někdy v pár vteřinách musí vyhodnotit jak mají se zločincem při zatýkání naložit když klade odpor aby mu náhodou nezhotovili bebí za což by taky mohli být souzeni oni.No ale stane se že se jeden kus vymkne a chce ukázat jaký je geroj a tu bambitku v pracce neuhlídá.Podle mě machroval..

Zobrazit celou diskusi