Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jen pro otrlé! Piercing mu nestačil, vyřezal si do tváře díry!

Autor: INT, lm - 
25. května 2014
21:05

Zdá se vám už tetování či piercing jako nesmyslné ohavení těla? Tak to raději ani nepokračujte dále! Mezi průkopníky modifikací těla se totiž řadí i tento dvaadvacetiletý Němec, který si vyřezal několikacentimetrové díry do tváří.

Dvaadvacetiletý Joel Miggler z Německa je velkým fanouškem body artu, tedy tzv. umění vylepšování těla prostřednictvím různých modifikací. Tetování a piercing mu ale nestačily a rozhodl se pro jedno opravdu unikátní a drastické zlepšení. Do obou tváří si vyřízl díry, které postupně za pomocí "tunelů" roztahuje. Začal na jednom centimetru a nyní mají díry na šířku 36 milimetrů. Joel ale není troškař a rád byl dosáhl průměru celých čtyř centimetrů!

Největším problém mladého umělce bylo zřejmě jídlo. Joel si proto pořídil i dva "špunty", které si do tváří strká, když potřebuje díry ucpat. "Když jím, piju, pracuji, líbám se, či spím, tak si špunty nandavám," přiznal Joel pro německý zpravodajský server Bild.de.

Joel se kvůli svému netradičnímu koníčku potýká snad každý den s nelibostí okolí. Naštěstí si našel oporu ve své přítelkyni, která jeho zálibu v sebevylepšování těla sdílí. "Lidé mě odsuzují samozřejmě za to, jak vypadám a nezajímá je, jaký jsem uvnitř. A to je chyba. Naštěstí mám přítelkyni, která mě naprosto respektuje," uzavírá Joel.

sykynator ( 26. května 2014 12:40 )

 Juuuuu z něj by měli muklove v kriminále radost. Vždyť může kouřit 3 koko.ty najednou

mirkazam ( 26. května 2014 10:34 )

Tak to je tedy nářez...

paula ( 26. května 2014 06:41 )

Myslím, že mládenec by místo do zohavování měl investovat do zubaře ... má DOST HNUSNÝ zuby ....

kapturek ( 26. května 2014 06:09 )

 takovemu kr.et.enovi by meli vzit obcanku a pravo o cemkoliv rozhodovat

vrahrychtar ( 26. května 2014 06:07 )

je to hesky chlapec. radost polibit

Zobrazit celou diskusi