Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neskutečné! Virus ebola jako "lék" na populační explozi, navrhuje Le Pen

Autor: ČTK, tp - 
21. května 2014
20:07

Kontroverzní francouzský politik Jean-Marie Le Pen opět šokoval. Populační explozi by prý řešil zabíjením milionů lidí smrtícím virem Ebola! Pdobnými vyjádřeními však bohužel nešetří. Bude se muset omluvit? A uškodil tím své dceři Marine, která bojuje o místo v europarlamentu?

Novou vlnu rozhořčení proti sobě ve Francii zvedl čestný předseda nacionalistické Národní fronty (FN) Jean-Marie Le Pen. Naznačil, že virus Ebola by mohl vyřešit problém "populační exploze". Le Pen v úterý večer v Marseille v souvislosti s populačním boomem ve světě a problémem migrace řekl, že "Monseigneur Ebola by to mohl vyřešit během tří měsíců."

Mluvčí francouzské vlády Stéphane Le Foll vyjádření nacionalistického politika dnes odsoudil jako nepřípustné. Tato slova podle něj ukazují, že Národní fronta, která je podle sondáží ve Francii favoritem nedělních voleb do Evropského parlamentu, se nezměnila. Stranu přitom vede Marine Le Pen, dcera kontroverzního politika.

Jean-Marie Le Pen, který 20. června oslaví 86. narozeniny, se dnes ke svému výroku vrátil, když poznamenal, že nevidí, "jak lze o tomto nějak polemizovat". "Já říkám, že se Francie musí připravit na šok, na migrační příval způsobený pokračujícím růstem světové populace," uvedl politik. Le Pen byl v minulosti několikrát odsouzen za některé své rasistické, profašistické a antisemitské projevy. Plynové komory například označil za pouhý "detail druhé světové války".

hennessy7 ( 30. července 2014 16:41 )

Jenže ten virus přesně takhle funguje, ať se to komukoliv líbí nebo nebo ne. Šíří se dotykem v místech s velkou koncentrací lidí s nízkými hygienickými návyky, s mizivou disciplínou a s nepříliš fungujícím zdravotnictvím. Můžete o tom řečnit, může se Vám to nelíbit, ale je to tak. A Afrika jako kontinent přelidněná je, i ostatní podmínky jsou splněny.

alex0800 ( 22. května 2014 07:58 )

Až budete mít ebolu, neproste o léčbu, tiše umírejte a vzpomeňte si na schvalování depopulačních nápadů.. I když tady nám spíše budou muslimové řezat hlavy zaživa a to bude určitě zadostiučinění pro všechny depopulaci schvalující zmatené mysli ;-) . Jak propaganda krásně pracuje, že už si lidé přejí vlastní krutou smrt. Kdyby hloupost nadnášela, jak řekl Milošek Kopecký Není lepší pracovat na vzájemně prospěšném světě bez válek a jiných zvěrstev včetně lidských obětí? Leč k tomu propaganda nenavádí a tak radši páchejme sebevraždy, ať to establishmentu ulehčíme

alex0800 ( 22. května 2014 07:53 )

A koho pobouřil podobným výrokem manžel a bratranec Alžběty II, když tvrdil, že by v příštím životě chtěl být virem, který vyhubí lidstvo? . O nacistech z anglické famílie se radši mlčí, když jsou součástí establishmentu, který platí prozápadní propagandu umírajícího systému zla a nesvobody pod rouškou svobody a demokracie.. Smutný pohled na svět v rukou pár mocných nemocných okultistů.

chrysler ( 22. května 2014 00:25 )

Má svatou pravdu,souhlasím.

pepatiso ( 21. května 2014 22:34 )

v jeho věku má rozumu víc než banda bukvic na čele s buznou barossou,obdivuhodné!

Zobrazit celou diskusi