Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Matka Petra K. zavrhla svou dceru: Je hnusná, kope proti němu!

Autor: ljš - 
21. května 2014
19:04

Udělala to nejtěžší rozhodnutí, jakému může matka čelit. Zavrhla jedno ze svých dětí a postavila se na stranu druhého. Maminka Petra K. bezmezně věří, že je její syn nevinen a přestala proto zcela komunikovat se svou dcerou Lenkou, která je opačného názoru.

V rozhovoru pro TN.cz použila paní Irena R. vůči své dceři Lence velmi ostrá slova. "On (Petr K.) má hnusnou sestru, která kope proti němu," řekla, když mluvila o tom, že je celá řada lidí, kteří mu nadále věří.

Podle ní se její dcera spolčila s Moničiným bratrem Radmilem a nechala na něj také přepsat hrob zemřelých. Ten měla původně ve vlastnictví ona, protože v době, kdy byl Petr K. nuceně v Egyptě, organizovala pohřeb Moniky a Klárky.

Z celé rodiny jsou tak Petrovi rodiče jediní, kdo obviněnému nadále věří. Postupně se od něj odvrátila nejen jeho sestra Lenka, ale i Moničina rodina. Ta si dokonce najala ostřílenou advokátku Kláru Long Slámovou, která má pozůstalým pomoci domoci se svých práv.

Video Zprávy: Kdo lže o Petru K.? Ukradená prsa a Babiš u moře! - Blesk TV
Video se připravuje ...

karmavana ( 23. května 2014 13:54 )

No tak na ni a jejího Péťu byla taky hnusná!

pekna.potvora ( 23. května 2014 06:16 )

Stačí s pozrieť na ksicht Krmného a jeho matky, rovnako chladný výraz, jediná Lenka z tej rodiny vyzerá milo a príjemne.. holke to proste docvaklo a zachovala sa úplne normálne, ja by som za takého brata tiež nekopala!

andorea ( 22. května 2014 17:02 )

To musela být tchýně snů ...

janejaneja ( 22. května 2014 15:59 )

Jak může matka zavrhnout vlastní dceru ???? Jen proto, že má jiný názor než ona !! Spíš bych řekla, že jediná dcera je z rodiny Kramných příčetná a pochopila to, co matka nechce pochopit.

valesovavera ( 22. května 2014 15:51 )

Myslím ,že máte pravdu.

Zobrazit celou diskusi