Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Poradce tureckého premiéra kopal při protestech do hlavy truchlícímu po horníkovi!

Autor: shp - 
15. května 2014
22:37

Výbuch v tureckém dole má na svědomí nejenom 282 životů pracovitých horníků a tucty stále uvězněných, ale zároveň propuknutí drsných nepokojů v ulicích. Při nich se poradce tureckého premiéra pustil do jednoho z truchlících a kopal ho do hlavy už poté, co ho zpacifikovali dva vojáci.

Kvůli důlnímu neštěstí vyhlásil turecký premiér Recep Tayyip Erdogan vyhlásil třídenní smutek. Jeho poradce Yusuf Yerkel však tak velké srdce nemá.

Celému světu dokázal, jaká je zbabělá sketa, když ve městě Soma, kde k neštěstí došlo, ukázal neuvěřitelnou přehlídku agrese. Ve městě propukly kvůli smrti horníků nepokoje a premiér se ho rozhodl navštívit.

Když se ale truchlící po hornících vrhli na policii, vznikla velká vřava. Zdrcení Turci se vrhli na policii i vojáky a vznikl chaos. Jednoho z truchlících dva příslušníci armády zpacifikovali.

Když však ležel na zemi, přiběhl k němu Yerkel a jako smyslů zbavený a s nenávistným pohledem ve tváři mu začal kopat do hlavy. Jeho nepochopitelné počínání však zachytily objektivy fotoaparátů a Yerkel má z ostudy kabát. Dobře mu tak!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pepatiso ( 16. května 2014 09:59 )

Krásná ukázka jak se tzv.elity chovají a vždy budou chovat k plebsu.Turek nebo němec nebo amík,čech...je to stejné,jenom formy jsou jiné!Malý český příklad janoušek,člověk pro něho nic neznamená,klidně ho přejede autem-ostatní jsou jenom právnické zvrhlosti,z oběti uděláme útočníka,podmazanej soudce to posvětí a je to!

miap ( 16. května 2014 03:48 )

To je tedy cestina! Kopal do hlavy koho, co? - truchliciho. A ne kopal do hlavy truchlicimu!

kodlofon ( 16. května 2014 00:35 )

Nestesti.Doufam ze snad alespon par najdou zivych.Tezka robota to je a jeste tohle.

Zobrazit celou diskusi