Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Roční miminko vypadlo z 11. patra! Stal se zázrak!

Stav malého Musy je kritický, lékaři přesto hovoří o zázraku
Stav malého Musy je kritický, lékaři přesto hovoří o zázraku  (Autor: Oficiální zdroj)
Autor: šim - 
15. května 2014
11:09

Kdyby z 11. patra vypadl dospělý, jeho šance na přežití by byly prakticky nulové, shodují se lékaři z amerického Minneapolis, kteří v případě přežití ročního chlapečka hovoří o zázraku.

„Dospělý by byl mrtvý. Bůh tu rodinu musí mít velmi rád, je to zázrak,“ nechala se slyšet lékařka Tina Slusher, která má malého Musu Dayiba v lékařské péči.

Přestože malý Musa přežil bez těžkých poranění hlavy, jeho stav zůstává stále kritický. Dýchají za něj přístroje, má zlomené obě paže, poškozená jsou i jeho záda a plíce. Lékařka však boj o jeho život nevzdává.

„Malé děti lépe reagují na léčbu a nevzdávají se. Jsou to bojovníci. Navíc nespadl na beton, ale do relativně měkkého kusu trávy,“ říká doktorka Slusher.

I když jsou slova lékařky relativně plná naděje, rodiče malého chlapce jsou zoufalí. „Obávám se, že můj bratr a jeho žena se z toho nikdy nevzpamatují. Viní se z toho, co se Musovi stalo,“ řekl místním médiím strýc malého chlapce.

Obyvatelé věžáku, kde k tragédii došlo, už volají po tom, aby byly na balkony instalována lepší zabezpečení, aby se něco podobného už neopakovalo.

itartas ( 15. května 2014 20:55 )

...ne nedokážu!

itartas ( 15. května 2014 20:54 )

Chudáček malý, sotva se rozkoukal na tom světě....tak jenom, aby to přežil. Rodiče bych zmlátila rákoskou, že by se z toho posrali!

lokii ( 15. května 2014 18:51 )

Misto, aby to dite rodice hlidali, tak budou volat po opatrenich. Jen tezko lze uverit, ze rocni dite se dostane samo do situace, aby samo vypadlo z okna nebo odkud to chudatko vypadlo. Ale to je presne americky zpusob mysleni - vinik je vzdycky nekdo jiny.

evita5555 ( 15. května 2014 18:18 )

Dokáže si niekto predstaviť, ako môže vypadnúť z bytu ročné dieťa?

ivoadler ( 15. května 2014 11:27 )

Vojín Kotas, mám dotaz. Když uvidím padající dítě z okna, mám ho chytat a riskovat, že si ublíží a já za to budu odpovědný nebo ho mám nechat rozplesknout na zemi?

Zobrazit celou diskusi