Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nad sexuálním loudilem spadla klec: Osahávače pomohl dopadnout Blesk!

Autor: Saša Vetkovská - 
5. května 2014
05:02

Sexuchtivý Jaroslav S. (33) z Prahy »nalétaval« na cizí ženy jako čmelák na jetel. Sledoval je a osahával v centru Prahy. Teď díky deníku Blesku spadla klec.

Jak si Jaroslav S. svou sexy zábavu v centru metropole užíval? „Svou oběť nejprve sledoval, a to i desítky minut. Pak přistoupil zezadu a začal jí postupně sahat na ňadra, hýždě a do rozkroku. Nebylo výjimkou, že ji takto atakoval i opakovaně,“ popsal Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan. Od 24. října do 1. dubna zaútočil minimálně na sedm žen. Byl ranní ptáče, pět obětí si vyhlédl vždy v časných dopoledních hodinách. Podle policie může být obětí mnohem více. „Proto žádáme každou poškozenou, aby se nám přihlásila na lince 158,“ dodal mluvčí.

K dopadení Jaroslava S. pomohl deník Blesk. „Velkou měrou ke ztotožnění pachatele přispěl deník Blesk. Kriminalisté disponovali již určitými poznatky o podezřelém. Díky informacím, které nám Blesk poskytl, došlo ke stoprocentnímu potvrzení, že jsou na stopě správnému pachateli,“ uvedl Hulan.

Nepolapitelný?

Kriminalisté si pro Jaroslava S. došli přímo domů. Byl hodně překvapený. I když se mu oběti ubránily a dál než k osahávání se »prasák« nedostal, vyšetřovatel ho obvinil ze znásilnění a hrozí mu až pět let vězení. „Podle zákona již nemusí dojít přímo k pohlavnímu styku. Stačí, když dojde ke kontaktu s pohlavními orgány, a to i přes oblečení, nebo k jednání, které by k tomu směřovalo,“ objasnil mluvčí.

Video Takto si pro osahávače přišla policie. - Policie ČR
Video se připravuje ...

mortis69 ( 5. května 2014 14:05 )

Kdyby jenom ručičku Pak už by jsi nebyl zaraženýprd

zarazenyprd ( 5. května 2014 13:42 )

Mne by osahávat nechtěl? Třeba bych mu obarvil ručičku...

mortis69 ( 5. května 2014 12:28 )

Jasně ta by jela na vostro,bez podprdy a s bůrkou na xychtě

clownklonu ( 5. května 2014 12:11 )

Prej ale lehký to s ní žádnej neměl.Žádnej anděl nebyla,vydržet s ní bylo nad lidský síly.Jo ségru odrovnala,to je pravda,Ivana zpívala mnohem líp než Iveta, pohádaly se a Ivana šla do Švýcarska a nekontaktovaly se.

clownklonu ( 5. května 2014 12:07 )

Ivetu odrovnal hnusák Trychtář,byla to labilka už předtím,pěkně ji hrabalo,ale on ji dodal poslední ránu a kdoví jestli ji v to ráno neřek: Bylo by nejlepší kdybys skončila pod vlak. A ona to udělala.Někde psali, že mohla být i hypnotizovaná a na koleje vedená,že by Pepa někoho zaplatil?

Zobrazit celou diskusi