Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Herec z Ulice havaroval s vrtulníkem: Synové zázrakem vyvázli bez zranění

Autor: simao - 
2. května 2014
13:55

Má doma krásnou ženu a roztomilá dvojčata. Teď se však životy všech členů rodiny herce Radka Kuchaře ocitly v bezprostředním ohrožení. Při letu vrtulníkem, který měl defekt. A tak bylo rázem pro herce z Perníkové věže či Ulice zásadní otázkou: Jak se dostat na zem a ochránit svou rodinu?

Když soukromý vrtulník spadl včera do polí u Sulic nedaleko Prahy, báli se svědci, že tohle nemohl nikdo přežít. Na palubě přitom byli čtyři lidé - táta, máma a dva tříletí bráchové. Dvojčátka. Ukázalo se, že jde o rodinu známého herce a dabéra Radka Kuchaře, který sám zazářil ve filmovém světě už jako dítě, aby se později proslavil třeba jednou z hlavních rolí v Perníkové věži.

Přestože vrtulník typu Robinson skončil po pádu zdemolovaný, nikdo nebyl zraněn! "Ve chvíli, kdy jsem zjistil nějakou technickou závadu, tak jsem udělal takové rozhodnutí, abych sebe a rodinu dostal na zem co nejbezpečněji," řekl TV Nova herec, který se objevil i v seriálech Ulice a Případy 1. oddělení.

Velké štěstí rodiny herce Kuchaře

Nepochybně šlo o infarktové chvíle. Kuchař, pro kterého je létání velkým koníčkem, však dokázal zachovat chladnout hlavu. Při pohledu na trosky stroje však člověka napadá, že celá rodina měla nepochybně i velké štěstí. Příčinu problémů nyní vyšetřuje letecká inspekce.

Ze stroje prý odlétaly trosky desítky metrů. "Jsme si říkali, doufejme, že s nima nic není," řekly Krimi zprávám FTV Prima děti, které nehodu viděly z nedaleké zahrady...

Osud si přitom s Kuchařem čas od času nemile zalaškuje. Svou manželku Báru si dětská filmová hvězda Kuchař vzal na podzim 2010, ale také to nebylo bez problémů. Svatbu mu tehdy překazila operace slepého střeva, místo u oltáře skončil v září na operačním sále! A tak se s Bárou brali v říjnu. "Osud nás trochu předběhl, už máme na cestě dvojčata," prozradil však tehdy Blesku Kuchař.  

Jako kluk vystupoval třeba i v pořadu Kečup a Marmeláda s Luckou Vondráčkovou, na jednom natáčecím placu se však sešel i s hollywoodskou legendou Brucem Willisem při Hartově válce. Pořádný boj to byl i v momentě, kdy manželka Bára rodila syny Radka a Rudolfa. Na svět přišli po náročném a značně bolestivém patnáctihodinovém porodu! Porod měl ale šťastný konec. Stejně jako včerejší nehoda.

naidka ( 2. května 2014 16:13 )

Fotka č. 6 zcela vystihuje "krásu" jeho těla i ducha.

smrk ( 2. května 2014 15:59 )

 Pořád krucej komedianti, že nemají peníze, furt je někde škemraji a najednou má komediant soukromý vrtulník - tak to mě přátele teda p.o.s.e.r.t.e prsa.

587587 ( 2. května 2014 14:36 )

A v Ulici hrál co? Padesátý kompars zprava?

Zobrazit celou diskusi