Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotná učitelka (31), která svedla žáka (12): Do vězení nepůjde!

Autor: shp - 
30. dubna 2014
12:58

Zneužila křehkou dětskou duši a svedla teprve dvanáctiletého žáka. Slovenská učitelka Dana (31), která je ve vysokém stádiu těhotenství a porodí každým dnem, přesto za své úchylné chování neskončí hned vězení. I když bude odsouzena, dostane odklad.

Učitelka ze slovenské Humenné se od doby, co na ni prasklo, že svedla teprve dvanáctiletého žáka, kterého vyučovala, skrývá před světem. Za její počínání jí hrozí až 10 let za mřížemi. Žena je přitom vdaná a má synka, který chodí do školky.

I v případě, že by byla právoplatně odsouzena, neskončí Dana za mřížemi hned. Důvodem je miminko, které se narodí každým dnem. „V současnosti nedisponujeme žádným zařízením, do kterého bychom mohli umístit matky s batolaty. Když žena během procesu porodí a soud ji odsoudí, dostane odklad výkonu trestu na odnětí svobody do dovršení jednoho roku dítěte,“ prohlásila mluvčí ministerstva spravedlnosti Alexandra Donevová.

Zatímco se učitelka připravuje na porod, žák sedmé třídy se snaží na období vášní zapomenout. A zjevně se mu to daří. „Dobře se má, chlapec hraje fotbal,“ prohlásil jeho děda, který se o něj stará. „Jen oni dva vědí, jak se to přesně stalo,“ dodal o románku svého vnuka s dospělou učitelkou. Jestli je však otcem nenarozeného dítěte on, ukážou až testy dna...

pepatiso ( 1. května 2014 08:35 )

váš názor se jmenuje sociální inženýrství-neustálé zásadní zásahy do soukromí lidí ve jménu-čeho s prominutím,kurva jěště jednou čeho,prosím?když nemám práci,nemám co jíst,čím topit,kde bydlet-tzv.sociálky na mně s prominutím serou!cikání se množí běžně snad už od 10-ti let a CO!!!!!????Trestá je někdo zákazem práce,nebo nucenýma pracema-ti parazité dostanou všechno o co si požádají a to je košér?-vzpamatujte se proboha, an.manchester!!!!!!!

pepatiso ( 30. dubna 2014 21:08 )

blbátka,které ji haní prostě závidí!Kterej kokos nazval 12-ti letého křehká duše by zasloužil na týden podvázat varlata!Skvělá holka ta učitelka-než se nechat oplodnit od starého prokouřeného kořalu zvolila tu nejlepší možnost!Držme ji všichni palce a přejme štěstí!

montyjack123 ( 30. dubna 2014 20:52 )

 khurva skoda ze se to nestalo me. akurat ze ja bych to na ni nepraskl a porat si sni uzival.

ruudazvostravy ( 30. dubna 2014 16:14 )

To ye vono,kloučkovy se začaly znenadání zdouvat trénki a panna učytelka nabýdlala halt první pomoc a vono to skončylo tím,že mu skrátka nečekaně nastavyla pý.ču a von si samím blahem do ní viždímal gule do mrtě.Nó a teyť přet sebou tahá buben,yakey bi jý závyděly f každý kapele.

petrkramnypresident ( 30. dubna 2014 16:09 )

Vyvolal učitel žáka, co ho měl za ču_ráka.

Zobrazit celou diskusi