Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neuvěřitelná nešikovnost: Muž se zaklínil v dětské prolézačce!

Autor: Policejní deník - 
28. dubna 2014
19:18

To se často nestává, dospělý muž si chtěl vyzkoušet prolézačku na dětském hřišti. To se mu ale stalo osudným, konkrétně malé okénko, kterým se chtěl dostat ven!

Kuriózní případ mají za sebou krasličtí profesionální hasiči. Z dětské prolézačky museli vyprostit dospělého muže, který se sám zaklínil v malém okně dětské atrakce.

O pomoc si mobilním telefonem zavolal sám zaklíněný muž. V sobotu krátce před sedmou hodinou ráno popsal operátorovi na tísňové lince, že na dětském hřišti v Kraslicích prostrčil hlavu okénkem na dětské prolézačce a nemůže se dostat ven. Na místo tak vyjelo družstvo hasičů ze stanice Kraslice, které muže z pasti dětské atrakce vyprostilo.

K záchraně nemuseli hasiči ani použít žádné nástroje, muže se podařilo vyprostit aniž by poškodili prolézačku. Celá záchranná akce trvala jen několik minut a ranní výletník vyvázl bez zranění.

itartas ( 29. dubna 2014 11:57 )

To jsou taky vynálezy, kdo to navrhnul by zasloužil po čuni!Tak snad počítám s tím, že tam vleze i třeba bačatější děcko nebo starší a bačaté děcko proboha ani tom nemusí být dospělý.

jahodovyknedlik ( 28. dubna 2014 23:39 )

Málo IQ, moc promile, nejspíš obé.

eblanche ( 28. dubna 2014 20:58 )

panebože, to je debil

Zobrazit celou diskusi