Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž podpálil v autě svou těhotnou přítelkyni: Teď vedle sebe leží v nemocnici!

Číňanka nyní v nemocnici hledí na muže, který se ji pokusil zabít a s nímž čeká dítě.
Číňanka nyní v nemocnici hledí na muže, který se ji pokusil zabít a s nímž čeká dítě.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
28. dubna 2014
14:26

Neskutečné drama, které by ani hollywoodští scénáristé nevymysleli, se odehrálo v jihočínském Huizhou. Muž zde vtáhl svou těhotnou přítelkyni do auta, které poté podpálil. Plameny zachvátily oba dva. Pár nyní leží v nemocnici vedle sebe ve stejném pokoji a hledí na sebe.

Mladičká Xu Fan (21) měla před půl rokem sex na jednu noc s o patnáct let starším Li Moulian (36). Číňanka otěhotněla a oba se dohodli, že i když se vlastně neznají, tak spolu zůstanou.

Jenže po šesti měsících toho bylo na nastávajícího otce příliš, a tak se rozhodl pro extrémní řešení situace. Svou těhotnou přítelkyni napadl ve spánku a násilím ji poté odvlekl do svého vozu.

Pár viděli sousedé, kteří zavolali policii. Moulian mezitím odjel na okrajovou část města, kde vytáhl benzin, vůz polil a zapálil. Jenže plameny pohltily nejenom jeho Xu Fan, ale i jeho.

Oba skončili s vážnými popáleninami v nemocnici dokonce ve stejném pokoji. Nebohá mladá žena nyní vidí na muže, který se ji pokusil zabít. I když nemají vyhráno, jejich stav je stabilizovaný. Nejzázračnější však je, že nezraněno zůstalo nenarozené dítě.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi