Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Udělejte svým dětem radost: Animované pohádky zdarma!

V online kině Ivio.tv najdete řadu pohádek pro vaše děti
V online kině Ivio.tv najdete řadu pohádek pro vaše děti  (Autor: profimedia.cz, Ivio.tv)
23. dubna 2014
06:34

Legendární Krtek, Žofka nebo Mach a Šebestová, to jsou pohádky, bez kterých si své dětství jen těžko dokážeme představit. Teď se na tyhle skvělé animáky, včetně mnoha dalších, můžete podívat spolu se svými dětmi kdykoli a nezaplatíte za to ani korunu. Najdete je v online kině www.ivio.tv.

Krtkova dobrodružství

Krtečka miluje snad každé dítě jakékoli generace. Ivio vám přináší celkem 49 epizod, v nichž se vaše dítě spolu s krtkem projedeme metrem, opraví myšce povodní zničený dům, seznámí se s malým sněhuláčkem nebo s urputnými houbami, kterým se na krtkově krtině líbí víc než ve stínu lesních stromů.

Všechny epizody najdete ZDE

Žofka a její dobrodružství

Postrach celé zoologické zahrady - to je Žofka Orangutánová. A taky to dotáhne pořádně daleko, když se nakonec stane ředitelkou. Na vaši ratolest čeká na Iviu celkem 20 dílů plných legrace.

Všechny epizody najdete ZDE

Broučci

V online kině najdete také 30 epizod jednoho z nejkrásnějších večerníčků, jsou Karafiátovou knihou inspirovaní Broučci. Jejich příhody z lesní říše budou děti milovat.

Všechny epizody najdete ZDE

Já Baryk

Miluje vaše dítě pejsky? Pak na něj 12 příběhů, z nichž každý je věnovaný vždy jednomu měsíci v roce a jednomu zvířeti, se kterým se dobromyslný pes Baryk ve svém okolí potká, to je spousta veselých i napínavých příhod.

Všechny epizody najdete ZDE

Mach a Šebestová

"My jsme žáci třetí bé, bereme však na sebe podobu zajíce, žirafy či slepice..." Kdo by tuhle písničku neznal. 26 příhod Macha a Šebestové s utrženým sluchátkem čeká na vaše dítě na Ivio.cz.

Všechny epizody najdete ZDE

Povídání o pejskovi a kočičce

Nejen díl o tom, jak hrdinové Karla Čapka, pejsek a kočička, dělali dort, si můžete prohlédnout v našem online kině. Najdete tam všech šest jejich příběhů.

Všechny epizody najdete ZDE

Pojďte, pane, budeme si hrát

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Jedenáct epizod toho nejroztomilejšího večerníčku máte na Iviu pěkně pohromadě.

Všechny epizody najdete ZDE

O kocouru Mikešovi a jeho přátelích

Máte rádi Ladovy ilustrace a příběhy a chcete, aby byly součástí světa vašeho dítěte? Pak je tu pro vás animovaný seriál O kocouru Mikešovi a jeho přátelích, čeká na vás celkem 26 jejich příběhů.

Všechny epizody najdete ZDE

Příběhy cvrčka a štěňátka

Původně to byl Krtečkův kamarád, pak se ale jeho příběhy rozrostly do celého pohádkového seriálu. Máme pro vás celkem 10 příběhů malého broučka a jeho psího kamaráda.

Všechny epizody najdete ZDE

 

lupita ( 23. dubna 2014 08:13 )

Hmm,bohuzel dostupne jen na uzemi Ceske republiky. Pro nasince, kteri by to chteli pustit detem v cizine smolik

Zobrazit celou diskusi