Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sledujte Bleskové zprávy. Stačí 4 minuty a víte všechno!

Autor: Petr Macek - 
15. dubna 2014
05:00

Nejsledovanějšími pořady jsou po celém světě televizní zprávy. A proto Blesk spustil svoji vlastní zpravodajskou relaci, díky které budete rychle v obraze.

„Za čtyři minuty se dozvíte všechno, co vás zajímá. Snažíme se najít rovnováhu mezi vážnými tématy i vtipným obsahem,“ říká editor Blesk TV David Vaníček. Bleskové zprávy vycházejí od pondělí do pátku, vždy v 5 hodin ráno na stránce www.blesk.cz!

Přímo k věci

„Víme, že internetoví uživatelé preferují rychlost. Naše zprávy proto kladou důraz na to, aby nabídly divákům to nejpodstatnější z témat, kterým se věnujeme a ideálně ještě něco navíc. Jdeme tedy přímo k věci, stručně a dynamicky,“ dodává David.


Chatujte s našimi moderátory Bárou Horákovou a Davidem Vaníčkem. Odpovídat budou ve středu od 11 hodin, ale ptát se můžete již teď ZDE >>


Jako první

Zatímco jiné televizní redakce často čerpají z toho, co si ráno přečtou v novinách, tým Bleskových zpráv je přímo při výrobě novin, a tak některá témata přinese v televizní formě jako první. V moderování se střídají Bára Horáková (26) a David Vaníček (30).

Natáčí se přímo v integrovaném newsroomu, kde vzniká Blesk, suverénně nejčtenější deník v zemi. Je to první zpravodajské studio v Česku, které stojí přímo v rušném novinářském úlu.

Na dnešní Bleskové zprávy se můžete podívat ZDE >> 

 

Připojte se k nám!

Tvořte Bleskové zprávy s námi. Zajímavá videa můžete posílat na e-mail tip@blesk.cz.

eisenbieger ( 15. dubna 2014 06:37 )

tim konci ta posvazacka doba tech co lezly tem bohatym do postele od kterych se dostaly do telky (partysova, mahul ,cejkova a dalsi) konecne zacne ovladat deni nova doufam nezkazena generace !!!!

eisenbieger ( 15. dubna 2014 06:34 )

Bara Horakova , pekna divenka , to bude o ni rvacka a jestli vi jak nasadit kunditschku udela veeeelkou karieru ted to chce naky jeans znacky miss me at je videt zadecek a mas 20 let plno prachu .

Zobrazit celou diskusi