Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nehoda krásné lékařky (†34) a českého auta: Kdyby měla pás, mohla žít!

Autor: shp - 
11. dubna 2014
15:01

Svůj život chtěla zasvětit životům druhých, svých pacientů. Strašlivý hazard však stál krásnou lékařku Ludmilu (†34) život. Když jela se svými kamarádkami na zkoušku, srazilo se její auto s českou dodávkou. Lidka seděla vzadu a nebyla připoutaná. Náraz ji vymrštil na přední sklo.

Krásná Ľudmila zemřela po čelní srážce mercedesu s dodávkou. Po nehodě sice ještě žila, ale lékařům se ji nepodařilo v nemocnici zachránit. V druhém voze zemřel jednatel stavební společnosti, Čech Martin H. (†38).

Rodiče Ludmily jsou z její smrti zdrceni. „Tolik se učila, až se jí to stalo osudné. Celý život jen usilovně studovala, aby všechno důkladně a precizně zvládla na jedničku. A takto smutně a hrozně to skončilo,“ hořekuje uplakaná maminka.

Společně s manželem Júliem mají i syna, ale teď prožívají hotová muka. „Všechno mám před očima, když jsem ji vezl autem do Košic, odkud cestovala se dvěma kamarádkami na zkoušku do Bratislavy. Je to obrovská tragédie,“ prohlásil zdrcený otec.

Policie zatím řidičku auta Ivanu a spolujezdkyni Andreu nevyslechla. Ani jedna z nich o smrti Ludmily ještě neví. Krásná lékařka zemřela kvůli vážnému zranění mozku. To utrpěla, protože se nepřipoutala a náraz při nehodě ji odhodil na přední sklo. Kdyby byla připoutaná, mohla ještě stále žít...

alfasamec ( 14. dubna 2014 17:42 )

„Tolik se učila, až se jí to stalo osudné." ---------------------------------------------------------------- To snad ne? Osudné se jí stalo to, že se domnívala, že je nesmrtelná, když se v autě nemusí poutat. V případě lékařky je to ještě smutnější, měla by jít svému okolí příkladem.

londynskypes ( 12. dubna 2014 09:11 )

jeromeklapka

jeromeklapka ( 12. dubna 2014 08:46 )

Možno aj kvôli pásu,ale predovšetkým chybou řidiče z Česka,ktorý prešiel do protismeru - zabudol napísať blesk...informácia pre psíka a santa...

londynskypes ( 12. dubna 2014 08:24 )

ale ted by ji to poutani prospelo a hlavne pomohlo

londynskypes ( 12. dubna 2014 08:23 )

Zobrazit celou diskusi