Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Učitelka Milena (†36) zemřela na mateřské: Někdo jí prostřelil hlavu!

Slovenskou učitelku našli s prostřelenou hlavou v bratislavském bytě. Způsobila si fatální zranění sama?
Slovenskou učitelku našli s prostřelenou hlavou v bratislavském bytě. Způsobila si fatální zranění sama?  (Autor: Nový Čas/profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
3. dubna 2014
22:01

Byla to oblíbená učitelka, která byla se svým sedmiměsíčním synkem na mateřské dovolené. Nikdo nechápe, co se mohlo stát, ale učitelku Milenu S. (†36) našli poblíž jejího bydliště zastřelenou v bratislavském bytě.

Učitelku našli se střelným poraněním na hlavě v bytě na náměstí Martina Benky v Bratislavě. Podle katastru nemovitostí byla majitelkou bytu v nedaleké ulici. Přivolaní záchranáři mohli bohužel jen konstatovat smrt. Policisté místo uzavřeli a prohledali okolí.

Ve škole v Mokrohájské ulici jsou ze smrti Mileny v šoku. „Nechce se mi věřit, že se něco takového stalo. Nevím o tom, že by měla nějaké problémy,“ prohlásila její kolegyně. Rodiče Mileny žijí v městečku, které se nalézá v Žilinském kraji. „Co, že se stalo mé dceři? Vyskočila z okna? Nežije? Panebože...,“ reagovala její matka.

Zabila se sama?

A zdrceně poté dodala: „Dnes ráno mi ještě posílala fotku malého.“ Bratislavská krajská policejní mluvčí Karina Pavažanová uvedla: „Podle oznámení si smrtelné poranění měla žena způsobit sama. Na místě je vyšetřovatel, který celou věc zkoumá. Vzhledem k ranému stadiu vyšetřování nemohu poskytnout žádné další informace.“

franta43 ( 3. dubna 2014 23:16 )

jestli na místě nebyl zbraň tak si to sama asi neudělala.

Zobrazit celou diskusi