Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Arnold Schwarzenegger má následníka: Osmiletý kulturista je velkým hitem internetu

Chlapec je velkým fanouškem kulturistiky.
Chlapec je velkým fanouškem kulturistiky.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Petr Šour - 
31. března 2014
23:01

Osmiletý a jen 25 kilogramů vážící Brandon Blake se stal senzací na internetu poté, co předvedl své neuvěřitelně vypracované tělo. Získal přezdívku Malý Hercules a velkou pochvalu mu složil i jeho největší idol, slavný kulturista Frank Medrano. 

Brandon z irského města Kildare jí kvůli figuře jen maso a zeleninu, sladkosti zcela vynechává. Posiluje jen váhou svého těla, to znamená kliky, shyby, sedy-lehy a podobně, nikdy ho neuvidíte v tělocvičně na strojích, ani s činkami.

Nikdy ho nebavily hračky, zato miloval trampolínu a žíněnky. Jeho nejoblíbenějším sportem byla odjakživa gymnastika. Jednou by chtěl získat olympijskou medaili. „Je to neuvěřitelné. Už v tom věku má zcela dokonale vypracovanou postavu jako profesionální sportovec,“ shodují se odborníci. A klučinův největší idol, kulturista Frank Medrano, si vystavil jeho fotku se zatnutými svaly na svůj Facebook.

Připsal pod ní velmi pochvalené hodnocení: „Našel jsem si jeho fotku na Instagramu a klučina vyloudil na mé tváři velký úsměv. Tento mladý muž Brandon prokazuje velké zaujetí pro náš sport!“

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi