Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhada letu MH370: Byly na palubě Boeingu 777 biologické zbraně?

Autor: mb - 
27. března 2014
19:55

Už 19 dní pátrá celý svět po zmizelém letu Malajsijských aerolinek. Do pátrání se zapojily kromě asijských zemí i Austrálie a světová supervelmoc USA. Nasazena byla nejmodernější technika a jednotlivé státy se předhánějí v tom, kdo objeví letadlo jako první. Opravdu je možné, že stroj zmizel beze stopy nebo před námi něco tají? Podle jedné ze spekulací byly na palubě Boeingu 777 biologické zbraně.

Experti se stále více přiklánějí k názoru, že za zmizením letadla rozhodně nestojí selhání techniky. Pád aeroplánu z 10-ti kilometrové výšky trvá několik minut a posádka by tak měla dost času vyslat nouzový signál. Jenže v tomto případě najednou přestaly fungovat všechny komunikační kanály. To poukazuje na výbuch či nějakou jinou dramatickou katastrofu. Problém je v tom, že v takovém případě by se našly trosky v místě přibližného dopadu. Navíc vojenské radary zaznamenaly nad Thajským zálivem změnu kursu letu. Pak letadlo zmizelo beze stopy! Dodejme, že motory stroje pak ještě několik hodin posílaly údaje o svém technickém stavu.

Podivní pasažéři

Tušil inženýr z australského Perthu svoji smrt? Paul Weeks (39) žil šťastně se svojí ženou Danicou a dvěma malými chlapci, Lincolnem (3) a Jackem (1). Před odletem dal ženě hodinky a snubní prsten se slovy, aby prsten dala tomu synu, který se první ožení. Hodinky pak dostane druhý. Čeho se sympaťák z Perthu obával? Důvěru nevzbuzuje ani fakt, že letadlem cestovali na falešné pasy i dva Íránci, Nour Mehrdad (19) a Seyed Reza (29).

Zásah vojska?

Pokud stroj ovládli teroristé a měli v plánu zopakovat útoky ve stylu 11. září, není vyloučeno, že armáda letadlo sestřelila. Ztráty na životech by totiž byly v asijských velkoměstech obrovské. To vysvětluje mlžení malajsijských orgánů v prvních dnech tragédie.

Biologické zbraně na palubě

Konspirátoři přišli s novou teorií. Na palubě letadla byly převáženy v hermeticky uzavřených nádobách biologické zbraně schopné zabít milióny lidí!! Při letu došlo k porušení hermetického obalu a cestující byli obětováni. Není však jasné, proč by měly být biologické zbraně převáženy v civilním letadle a tak je tato »teorie« spíše lákává pro hollywoodské scénáristy.

Video Potvrzeno: Zmizelý Boeing se zřítil, všichni jsou mrtví! - Reuters, youtube. Tomáš Polák
Video se připravuje ...

hanzohatori ( 27. března 2014 20:39 )

http://weissbach-info.webnode.cz/news/pohadka-o-zmizelem-letadle-zmizely-let-mh370-je-zrejme-stopou- k-udalostem-z-11-zari-/ http://weissbach-info.webnode.cz/news/zvlastni-osazenstvo-a-zvlastni-let- zmizeleho-boeingu/ http://weissbach-info.webnode.cz/news/cilem-ukrajinske-krize-je-vyvolat-valku- rozhovor-s-byvalym-namestkem-ministra-financi-usa-paul-craig-robertsem-dulezite-k-pochopeni-toho-co- a-proc-se-na-ukrajine-stalo-/

Zobrazit celou diskusi