Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krutá smrt krásné Renáty (†26): Vlastimil (†42) ji střelil do srdce, pak se sám zabil!

Autor: shp - 
24. března 2014
06:05

Příjemné odpoledne se změnilo v noční můru ve chvíli, kdy se Bradlianskou ulicí v Bratislavě ozvalo několik výstřelů. K zemi padla mrtvá krásná Renáta (†26), kterou zabil několika výstřely do srdce Vlastimil (†42). Po hrůzném činu obrátil zbraň proti sobě.

Úřednici Renátu zastřelil muž přímo v jejím autě. „Podle dosavadního vyšetřování bylo zjištěno, že v pátek o půl páté odpoledne přistoupil Vlastimil ke Škodě Rapid, ve které se nacházela Renáta, a způsobil jí několikanásobné zranění trupu,“ řekl Novému Času policejní mluvčí Michal Szeiff.

Renáta pocházela z Veľkých Loviec, kde po ní smutní rodina i všichni, kdo ji znali. „Dcera vzpomínala na nějakého Vlastimila, ale nestěžovala si, že by jí vyhrožoval. Toho chlapa jsem nikdy v životě neviděl. Ona byla šťastná, kdybyste věděli, jak byla krásná,“ řekl se slzami v očích Renátin otec.

Příbuzní nechtějí vůbec spekulovat o tom, že byli Renáta a Vlastimil milenci. Muž byl přitom ženatý a měl dvě děti. Ty už svého tatínka v životě neuvidí....

jahodove_ticho ( 24. března 2014 12:34 )

Úřednice Renáta v novym Rapidu? No spíš to vypadá, že si přivydělávala jako milenka. A buď jí to přestalo bavit, ale dárky nevrátila a nebo chtěla víc a víc. Takže jí vypnul společně se sebou... Případ vyřešen. další!

jarofenin ( 24. března 2014 09:47 )

u článku http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/193151/motiv-sebevrazdy-uz-nikdo-nezjisti-terezku-18-s-pr ostrelenym-srdcem-vyprovodili-pratele.html je ofocené parte, na kterém je rozostřené příjmení oné dívky a hned vedle toho je text KLÍČOVÁ SLOVA: terezka terezie studenovská sebevražda zastřelila střelba zbraň srdce...

jeromeklapka ( 24. března 2014 09:38 )

A že tie vraždy.týranie detí a zvierat,pedofilov,kmotrov a všelijakých úchylov - ktorými sa to na stránkach českých novín len tak hemží nespájaš s príslušnosťou k českému národu - ale okomentuješ to slovami svinstvo,darebák,úchylné prasa a pod.

clarabella ( 24. března 2014 08:03 )

Vlastimil přistoupil k náhodně vybranému automobilu a zastřelil v něm nacházející se neznámou ženu. Jo, to vypadá logicky. Určitě se neznali a milenci nebyli. To jsem fakt zvědavá na motiv.

bledulka ( 24. března 2014 07:01 )

wimr.dan: Promluvil "civilizovaný a inteligentní" člověk....cha cha cha

Zobrazit celou diskusi