Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Názor odborníka: 6 otázek a odpovědí o zmizelém Boeingu 777!

Názor odborníka na zmizení Boeingu 777!
Názor odborníka na zmizení Boeingu 777!  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Ladislav Leimer - 
18. března 2014
07:09

Letecký inženýr Aleš Jungmann zodpověděl šest otázek ohledně zmizelého Boeingu 777, po kterém přes dvě desítky zemí pátrají více jak týden. Najde se letadlo? A jak je možné, že se ztratilo?

Kde si myslíte, že Boeing je, a co se stalo s lidmi na jeho palubě?

Na základě neurčitých informací, které prosakují z médií, jde vysloveně o hádání. Přistát s letounem o velikosti Boeingu 777 tak, aby vás při tom nikdo neviděl, je velmi složité. Vyšetřovatelé prověřují podle mých informací řádově stovky letišť v rámci doletu, kde může "triple seven" jako jedno z největších dopravních letadel přistát. Uvidíme, s čím přijdou. Vzhledem k tomu, že některé z palubních systémů komunikovaly i několik hodin po zmizení se dá usuzovat, že ztráta spojení nebyla způsobena nějakou formou havárie na palubě.

Jeden z pilotů měl podle listu The New Straits Times provést bojový manévr, snížit výšku letu a vyhnout se tak radarům. Co si o tom myslíte, je to možné?

Teoreticky ano, museli by však letět opravdu velmi nízko nad hladinou. S takto velkým strojem by zřejmě šlo o první případ bez předem zaručeného výsledku. Pokud mám správné informace a incident se odehrál v noci, bylo by to opravdu nevídaný husarský kousek. Spíše to vypadá, že si letadlo "dělalo, co chtělo" tedy nabíralo velkou výšku, pak zase klesalo, různě zatáčelo... Takovéto scénáře nastávají zpravidla v situaci, kdy je letoun neřízený, chaoticky se pohybuje vzduchem a automatika jej udržuje bezpečně uvnitř letové obálky až do okamžiku, kdy dojde palivo.

Kapitán Zaharí Ahmad Šáh měl doma amatérsky sestavený trenažér. Mohl se na něm naučit onen manévr, případně se například chystat na teroristický čin?

Podobné zařízení si staví tisíce leteckých nadšenců po celém světě, sám jsem byl před lety členem skupiny, která měla v plánu podobný "trenažér" postavit. Kapitán byl tak zkušený letec, že základní manévry, které popisují agentury, by jistě zvládl i bez počítačového simulátoru. Ten by mu mohl sloužit spíše pro přesné načasování a naplánování únosu, pokud by tomu tak bylo.

Je možné, aby se letadlo po zřícení ztratilo v moři bez jakýchkoliv trosek na hladině?

To je velmi nepravděpodobné, navíc by se po několika dnech začaly na hladině díky chemickým procesům v lidské mrtvole vyskytovat i samotná těla obětí. Spíše se přikláním k názoru, že pokud letadlo havarovalo, záchranné týmy zatím hledaly na špatných místech.

Jak to, že letadlo nezachytil žádný ze satelitů? Nad Jihočínským mořem jich v tu dobu muselo být několik.

Satelity přenášejí rádiovou komunikaci či signál GPS, pro potřeby zjišťování polohy jsou využívány radary. Radarové pokrytí oceánských oblastí rozhodně není a asi ještě dlouho nebude stoprocentní. Jsem si však jistý, že v současné době jsou do pátrání zapojeny i civilistům jindy nedostupné zdroje.

Najde se podle vás Boeing někdy?

Určitě ano. Varianta únosu dává příbuzným největší naději.

Video Záhada zmizelého letadla. Co se stalo? - Tomáš Polák, Reuters
Video se připravuje ...

alex0800 ( 18. března 2014 12:29 )

I když poté, co se informace šíří světem je dost možné, že letadlo již použito nebude a velmi záhadně se objeví.. Již mnohokrát včasné roznesení informací jim zhatilo plány, neboť by si pak lidé mohli konečně uvědomit, jaká že poslední 3 století bije.. Ono to není zas tak těžké si uvědomit, pokud na začátek postavíte Dobro vs. Zlo. Málo co se v historii posledních staletí odehrávalo "náhodou".. I mnohé krize, které stály miliony životů byly úmyslné a ještě na nich strůjci temnoty vydělali.. _ Copak je tak těžké si připustit fakt, že jsme finanční otroci na planetě, kde většina majetku vede k velmi malé skupince chorých okultistů (finanční konglomerát Rockefellerů, Rothschildů a ještě pár další rodin), kteří by radši zlikvidovali přebytečné jedlíky, jak se již úspěšně děje? Vzpomeňme na slova chorého manžela Alžběty II Philipa, který by chtěl být v dalším životě smrtící virus, který vyhladí lidstvo. Případně si stačí pročíst paměti Rockefellera a pochopíte, jak se jím definovaný plán světovlády zcela naplňuje stejně, jako touha po snížení počtu oveček ve stádě až někam na 150 milionů až 0,5 miliardu obyvatel planety.. Viz. NWO (již Hitlerem a Bushem hlásaný New World Order), Rome club, Bilderberg, WHO a další plnitelé plánů elity. Hraje se poslední epizoda s názvem Konec éry zla, kde na konci se musí stát velká věc, aby lidstvo konečně probudila a donutila ho litovat svých hříchů.. Až pak může začít Tisícileté Království nebo-li Ráj..

alex0800 ( 18. března 2014 12:18 )

A kterápak část SOČR si tohoto "odporníka" objednala aby zakryla stopy? Oněch 239 otrávených obětí má na svědomí, dle interních informací právě sočr (nikoliv orchestr, leč satanisté, kteří sedí i ve vládě). Ono letadlo pak podle plánů oněch okultistů by mělo být použito při teroristickém jaderném útoku na pokyn vlády USA, tedy skutečného teroristického zřízení celosvětově uznávaného jako státu svobody Realita smrdí a západní propaganda (mediokracie, chcete-li), která vlastní všechna podstatná média, nám o tom vyprávět nebude, neboť nemůže podkopávat vlastní "majitele".. Navíc by tato informace mohla vést k provalení skutečnosti, proč se to vše děje. Tím je rozmach luciferianismu, který pohlcuje mnoho států a lidí. Bohužel, leč obrana existuje a sami strůjci těchto zvěrstev se jí bojí stejně jako čert modlitby.. _ Chápete? Není nic účinnějšího v boji s temnotou a okultismem, než je "pouhá" modlitba a litování nejen vlastních hříchů, leč je třeba modlit se i za ty odpadlé a nevěřící.. Pán s Vámi v těchto těžkých časech a na počátku velkého soužení, které nás ještě čeká..

marie60 ( 18. března 2014 08:24 )

Podle odpovědí pana inženýra mi připadne, že se na palubě letadla museli rvát, že si letadlo dělalo co chtělo. Už by je měli konečně najít, nebo se bude pořád spekulovat a vytvářet nové verze jak u Kramného. ************* Pokud mám správné informace a incident se odehrál v noci, bylo by to opravdu nevídaný husarský kousek. Spíše to vypadá, že si letadlo "dělalo, co chtělo" tedy nabíralo velkou výšku, pak zase klesalo, různě zatáčelo... Takovéto scénáře nastávají zpravidla v situaci, kdy je letoun neřízený, chaoticky se pohybuje vzduchem a automatika jej udržuje bezpečně uvnitř letové obálky až do okamžiku, kdy dojde palivo.

Zobrazit celou diskusi