Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vousatá iniciativa: Muž prodává svůj plnovous za 20 milionů!

Autor: shp - 
7. března 2014
06:29

Jistě si ho pěstoval dlouho, ale 20 mega je za plnovous stejně dost peněz. Australan Scott Maggs ho však prodává za tak vysokou cenu kvůli dobré věc. Veškeré utržené peníze přijdou na nadaci v boji s rakovinou kůže. Jaký je mužův neskutečný příběh?

Scott si nechal svůj epický plnovous růst poté, co zemřel jeho nejlepší kamarád Wes Bonny na melanom, který se mu rozšířil z jeho krku až do mozku. „Když zjistil, že má melanom na krku, nechal si ho vyříznout a myslel si, že bude na chvíli v pořádku. Bylo to tak rychlé, tak rychlé,“ říká smutně Scott.

Po smrti svého kamaráda dostal Australan šílený nápad. „Poté, co Wes zemřel, jsme se snažili vyslat zprávu, že rakovinu kůže může dostat každý,“ říká Scott. „Tehdy si skoro nikdo nenechal růst vousy, takže jsme si řekli, že si je necháme a každému, kdo se nás na ně zeptá, řekneme Wesův příběh."

Scott to ze všech Wesových přátel vydržel nejdéle. Každého, kdo se ho na vousy zeptal, varoval před rakovinou kůže. Nyní svůj plnovous, který má stále na tváři, nabízí k prodeji za 20 milionů. Výtěžek samozřejmě půjde na boj proti rakovině kůže.

mandat ( 7. března 2014 15:21 )

Super napad.

e.44 ( 7. března 2014 13:02 )

Přečti si článek a budeš to vědět. Magor to možná je ale na rozdíl od spousty "normálních" dělá alespoň něco prospěšného nejen pro sebe.

havran2 ( 7. března 2014 12:18 )

CO JE TO ZA MAGORA?

Zobrazit celou diskusi