Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílená matka nechala přejet vlastní dítě: Odtáhla ho přímo pod kola auta

Matka zapomněla dítě na parkovišti. Vše nakonec dobře dopadlo.
Matka zapomněla dítě na parkovišti. Vše nakonec dobře dopadlo.  (Autor: Repro youtube.com)
Autor: lvi - 
4. března 2014
14:21

Video, ze kterého mrazí! Matka táhne na bobu svou dceru a sama má plné ruce igelitek s nákupem. Dítě odtáhne doprostřed parkoviště, přímo pod kola couvajícího auta. Zatímco si jde uložit nákup, auto na holčičku najede!

Tragickou nehodu natočil na kameru na palubní desce řidič, který právě do chumlu aut na zasněžené vozovce u nákupního centra v ruském Tatarstánu přijížděl. Zachytil tak, jak matka bob s tříletou dcerou zaparkovala přímo pod kola jiného auta. 

Jelikož řidič couvajícího automobilu dítě ve zpětném zrcátku neviděl, přejel ho. Než pochopil, co se stalo, stál celou vahou auta na dítěti. Toho si všimla "bystrá" matka a řidiče mlácením do karoserie a neskutečným řevem na nehodu upozornila.

Poté, co řidič uvolnil nebohé dítě ze smrtícího sevření kol tím, že se rozjel dopředu, jala se plačící matka dítě kontrolovat. Tomu se naštěstí, až na pár pohmožděnin, nic nestalo.

rych.and. ( 4. března 2014 19:39 )

Máš pravdu, podíval jsem se na to ještě jednou, je tomu tak.

dsmann ( 4. března 2014 18:30 )

dsmann ( 4. března 2014 18:29 )

dsmann ( 4. března 2014 18:27 )

dsmann ( 4. března 2014 18:27 )

Po přečtení tvého příspěvku jsem na to kouknul ještě jednou a nemohu s tebou ani v nejmenším souhlasit. "Matka" jasně viděla že provaz upustila. Přímo se na něj dívala když z něj vymotávala igelitku a už se jí s těma taškama nechtělo ho zvedat, šla je uklidit do auta a dítě tam klidně nechala, kráva jedna, s tím že se pro něj vrátí po uklizení tašek.

Zobrazit celou diskusi