Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hororová svatba: Obří diamant, který nesl nevěstu, se zřítil mezi svatebčany

Na indické svatbě se mezi hosty zřítila diamantová kukaň, která nesla nevěstu a její sestru
Na indické svatbě se mezi hosty zřítila diamantová kukaň, která nesla nevěstu a její sestru  (Autor: youtube.com)
Autor: šim - 
25. února 2014
12:58

Scénář pohádkové svatby s pohádkovými kulisami se změnil hororovou tragédii. V obřím diamantu upevněném na jeřábu seděla nevěsta se svou sestrou. Obě ženy měly být přineseny mezi svatebčany, vtom se však jeřáb zřítil i s diamantovou skořepinou mezi hosty.

Byla to velkolepá podívaná. Nasvícený diamant proti noční obloze, zraky všech svatebčanů na velké indické svatbě dcery bohatého podnikatele byly obráceny na nevěstu a její sestru, které speciální svatební kukaň připevněná na jeřábu nesla. „Bylo to naplánováno tak, že se nevěsta na oslavě doslova zjeví a to právě pomocí jeřábu,“ řekl příbuzný serveru Times of India.

Všechno fungovalu podle plánu. V pořádku proběhl i ohňostroj, který vytryskl z diamantu. Když začal jeřáb kabinu spouštět dolů, zničehonic se převážila a jeřáb se během vteřiny sesunul k zemi.

Jeden host, 40letý muž, zemřel přímo na místě, čtyři lidé byli s vážnými zraněními převezeni do nedaleké nemocnice. Zda byla zraněna také nevěsta nebo její sestra, agentury neuvádějí.

iribr ( 25. února 2014 13:54 )

boze muj. Fakt je tohle mozny jenom v Indii. Idioti.

budybad ( 25. února 2014 13:46 )

No to je krasny. Za ty prachy by se najedlo dost hladovych Indu.A ze jich tam maji dost.Tak milionari mrhaji penezi vydelanymi na lidech.

Zobrazit celou diskusi