Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Magnetický muž? Tenhle chlapík na sobě udrží jakékoli předměty. Jak to dělá?

Autor: ljš - 
23. února 2014
17:41

Kovová naběračka, keramický podšálek nebo plastový ovládač na televizi? Všechny tyhle předměty se na Muhibiju Buljubasiče (56) z Bosny a Hercegoviny doslova lepí! Jak to dělá?

Muhibija tvrdí, že v sobě před pěti lety objevil schopnost udržet na svém těle jakékoli předměty. Vyzařuje prý zvláštní energii, která mu umožňuje na sebe vázat jakékoli materiály.

Nepotřebuje k tomu žádnou zvláštní přípravu, o čemž se přesvědčili i fotografové agentury Reuters. Ti pořídili sérii snímků, na nichž mu jeho žena Senija přikládá na tělo nože, vidličky, lžíce a další kuchyňské potřeby. Jeho přezdívka Magnetický muž ale není zcela správná, předměty totiž nemusí být ani z kovu.

franta43 ( 23. února 2014 22:23 )

seshora

franta43 ( 23. února 2014 22:23 )

Leží vodorovně na zemi a je focen zeshora.

jp58 ( 23. února 2014 21:26 )

V Pelřímove na dni rekordov mám vytvorené rekordy v držaní na tele sklenené bytové dvere, pivové fľaše na čas. Rekordy sú zapísané v agentúre Dobrý deň a v knihe České rekordy. Držal som 14 kg zrkadlo a iné predmety. Lyžice a podobné predmety pre mňa už nie sú zaujímavé.

negomba ( 23. února 2014 20:51 )

Všimli jste si, že všecko má jen a jen okolo krku a na čele, ale ani ň nemá na tvářích, břiše, nohách, rukách? Nevěřím, že to dokáže každý pokud je to trik a nevěřím ani že je to magnetismus. Pokud to "něco" je, že to udrží na těle i umělou hmotu, skleněný talířek a podobně, pak to musí být nějaká veliká přitažlivost nikoli magnetecká.. Zvláštní.

fazole10 ( 23. února 2014 19:49 )

Jo a je důležitý při fotografování důležité těžiště. Je potřeba to narafičit tak, aby to hned nespadlo a trochu přitlačit. A je po zázraku. Jěště znám jeden fígl. Zaklesneš lžíci do vidličky mezi hroty. Vezmeš sirku, prostrčíš jí vodorovně mezi hroty vidličky a položíš na okraj skleničky. Těžiště se rozloží a na sirce ti visí lžíce s vidličkou na okraji skleničky.

Zobrazit celou diskusi